Flamt
Etienne
Snelle levering en een prachtig product!
Nancy
Leuke klok, snel verstuurd en goed verpakt.
Hoe beoordeel je Flamt?
Deborah
super leuk klokje. mooie prijs en een snelle, zorgvuldige levering.
Dana Cools
Hele fijne klok, die nog meer speelsheid en stijl in mijn interieur brengt. Ik kreeg in eerste instantie een exemplaar dat een beetje beschadigd was, maar dit werd keurig en snel rechtgezet. Tevreden klant dus!
Sasja
Na een per ongeluk verkeerde levering, heeft Flamt direct actie ondernomen en mij alsnog de volgende dag de juiste bestelling bezorgt. Zeer snelle reactie op mijn mail, nog snellere reactie om de boel recht te trekken. Dank, dank, dank!
Gwenth
Mooi product, snelle levering
Caroline
Prachtig klokje, werd conform afspraak bezorgd!
Olga Duijndam
Snelle bezorging, goed verpakt en mooi produkt.
Bianca Harteveld
Duurde een paar dagen voor de bestelling geleverd werd, maar super blij met de Flamt kaarsen, eindelijk kunnen we onze mooie kandelaars gebruiken, zonder dat er kaarsvet op tafel komt. En het staat ook nog eens heel sfeervol.
sjors geurts
Kapot geleverd gekregen. Bericht gestuurd maar geen reactie gekregen!!
Antwoord van FlamtBeste Sjors,
Onze excuses voor het ongemak. Het lijkt erop dat je mail per ongeluk in onze ongewenste inbox terecht is gekomen, waardoor we niet eerder hebben kunnen reageren. We gaan dit direct oppakken en zorgen ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.
Nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraging.
Samuel
Flamt Amsterdam -
Henk Noorloos Van
Precies het product dat ik zocht!
Gareth R Ruddock
Super leuk! Ik ben heel blij mee! ☺️🥰
Helen De Viet
Naast mijn drup ketting nu ook flamt kandelaren . Mega mooi.. blij mee!
Nathalie
Snelle levering,goed verpakt
Goeie uitleg en ze branden erg mooi! -
Cor Berg
Top en snel geleverd zeer goed product
Marjolein Lekkerkerker
Lont is top
R.
De behuizing van de lont was licht ingedeukt en stond niet recht op de kaars. Verder een mooi product.
Antwoord van FlamtBedankt voor je review! We waarderen je feedback. Het doet ons goed om te horen dat je blij bent met het buitenbeentje dat je hebt besteld en ontvangen. Bij ons geloven we in het verminderen van verspilling en het waarderen van imperfecties. We vinden het zonde om nieuwe producten weg te gooien alleen vanwege een klein krasje, deukje of een scheef logo. We zijn blij dat je openstaat voor deze unieke items en we hopen dat je er veel plezier van zult hebben. Nogmaals bedankt voor je review en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Gerda Heckmans-Haagmans
Jammer dat de olie kaarsen niet zo mooi branden, als de helft van de olie op is.
Antwoord van FlamtHallo Gerda,
Bedankt voor je review. Hoe de kaars brand valt en staat met hoe de lont is ingesteld. Het is vrijwel altijd het geval dat hij te hoog is ingesteld. We adviseren hem maar 1a2 mm boven de “lonthouder” te laten uitsteken. Stel hem in zoals in de gebruiksaanwijzing staat aangegeven. Mocht je er niet uitkomen laat het ons weten.
Zodra er minder olie in de kaars zit, wordt de vlam kleiner. Dit omdat de lont de olie moeilijker absorbeert. Ons advies is om de kaarsen na elk gebruik te vullen, zo geniet je zorgeloos van de mooiste vlam. De gemiddelde brandduur is 4 uur en het onderste laagje olie zal nooit volledig worden verbruikt.
Mocht je nog vragen hebben je kan ons altijd mailen.
Flamt Amsterdam -
barry ferara
Het product is zoals verwacht en heel aangekomen door de goede verpakking
Lookam
Goede prijs kwaliteit en super leuk item als cadea!