Firstelementsstore
Door wereldwijd te handelen, hebben ze een uitgebreid netwerk opgebouwd, waarin innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten worden neergezet in de markt.
D
Nadat het pakket eerst niet op tijd bezorgd was heeft First element er alles aan gedaan dat ik het pakket kreeg
Antwoord van FirstelementsstoreBeste D,
Bedankt voor je review. Het spijt ons dat er iets is misgegaan met de verzending via DPD, waardoor je langer hebt moeten wachten. We begrijpen dat dit vervelend is en hebben ons uiterste best gedaan om het zo snel mogelijk recht te zetten.
Gelukkig is de zending vandaag alsnog bij je bezorgd. We hopen dat zowel het adviesgesprek over de zilvervisjes als de extra toegestuurde producten je positief hebben verrast.
Jouw feedback nemen we ter harte en we blijven ons inzetten voor verbetering. Mocht je nog vragen of iets anders nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder!
Alex -
Hans Vos
Altijd goed
Hoe beoordeel je Firstelementsstore?
Heidi Wessels
Geweldige service en top zakken. Ik raad het iedereen aan.
Caroline Verhoef
Super blij met de aankoop
En bedankt voor het advies en de snelle levering.
Een dikke 10 👍Antwoord van FirstelementsstoreDankjewel voor je beoordeling Caroline, we zijn blij dat je tevreden bent!
Met vriendelijke groet Alex, -
Franziska Meyer
Schnelle Lieferung alles top
M Klein
Goede prijs, snel geleverd
M. De Bruin
Echt snel bezorgd!
Marga Lugtigheid
Snel geleverd, hele mooie prijs!
Timo Jacobs
Prima
Marcel Tromp
Prima geleverd in 2 werkdagen, en concurende prijs voor product Flyzone XL. Ik ga ze gelijk ophangen
Vicky
Snelle service. Product voor een hele scherpe prijs gekocht. Snel verzonden.
M. Idzinga- van Zijp
Ik heb direcht maandagochtend contact gehad met de winkel en er werd netjes gereageerd op mijn probleem. Wilde het zelfs opnieuw versturen, maar dat was gelukkig niet nodig. DHL had helaas voor de vertraging gezorgd maar eenmaal onderweg had ik het de volgende dag in huis!
Er wordt om een review gevraagd terwijl ik nog niet heb ontvangen. Sterker nog, ik heb nog niet eens een verzendbevestiging ontvangen… dus op basis daarvan ben ik nog niet erg positief -
Vera Fröhlich
Prima webshop, goede service en snel geleverd!
Kevin P
I accidentally ordered the wrong product. My request for an exchange was met with a quick and uncomplicated response. As a result, we were able to keep the lamp and only the accessories were subsequently delivered. Thank you Alex ! ;)
Arie Vermaas
Goede prijs kwaliteit verhouding
Installatiebedrijf Nicolay
Prijs / kwaliteit verhouding is goed. Snelle en goede service / bezorging
Mark Havenaar
snel geleverd, goed produkt
Arnold Visser
Snelle (re)actie op verkeerde bezorging door DPD. Telefonisch zeer goed bereikbaar, maar ook goede telefonische terugkoppeling. Top!
Rinus Oudejans
Snelle levering, goed product om zilvervisjes te vangen. Je moet wat geduld hebben.
Antwoord van FirstelementsstoreBeste Rinus,
Dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de effectiviteit van onze zilvervisjesval.
Het klopt inderdaad dat zilvervisjes voorzichtig zijn met veranderingen in hun omgeving. Daarom kan het even duren voordat ze de val als veilig beschouwen en erop afgaan. Het vergt inderdaad wat geduld, maar we zijn blij dat je uiteindelijk succes hebt gehad bij het vangen van deze beestjes.
Nogmaals bedankt voor je feedback en je aankoop bij onze webshop. We hopen dat je nog lang van een zilvervisjesvrije omgeving kunt genieten.
Firstelementsstore.com -
Bart van Limborgh
Snelle levering. Overzichtelijke website en factuur.
Antwoord van FirstelementsstoreBeste Bart van Limborgh,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en overzichtelijke website en factuur. Als u in de toekomst nog meer producten nodig heeft, staan we graag weer voor u klaar.
Firstelementsstore.com