Firmastaal.nl
Ceren Derinoglu-Nadirian
Voldoet precies aan mijn verwachtingen!
John Abbekerk
Snelle levering goed en waar voor je geld
Hoe beoordeel je Firmastaal.nl?
ZMB Zonwering en Rolluiken BV
Top product, snel geleverd en precies zoals besproken. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan.
Marja Freeling Duke
snel en goed
Rick Dekker
Snelle levering en een meer dan prima stalen frame voor hout.
Lionel Marraffa
Mooie prijzen en goede service
Wim Vierwind
op afgesproken tijd geleverd
Haan
Snelle levering, precies conform de bestelling
Joke Van Hettema
Top service
George Berndsen
Zeer goede klanten service
Niels Bogels
Goed produkt goeden service.
Harry
Goede service en kwaliteit, zeer tevreden
Fam. den Hertog
Alles was oke
Anouk
Simpele stalen plankdragers, precies wat ik zocht ;)
Inge Celie
Product perfect. Aflevering slecht. Ivm niet thuis pakket over de schutting gegooid
Sander
Soms lopen dingen anders dan verwacht, zowel voor de webwinkel als voor de klant, zeker als een leveringsprobleem volledig bij een externe vervoerder ligt. Firma Staal heeft dit echter fantastisch opgelost. Ze zijn proactief achter de vervoerder aangegaan toen het misging. Nadat de vervoerder opnieuw een belofte niet nakwam, namen ze zelf het initiatief om de bestelling opnieuw te maken en deze zelfs in de avonduren persoonlijk te bezorgen.
Bij Firma Staal werken duidelijk mensen met passie voor hun vak en een grote toewijding aan uitstekende service!
De bestelde zwarte steigerbuizen en koppelingen zijn van topkwaliteit, met een stevige laklaag en een nette afwerking. Daarnaast waren alle onderdelen zorgvuldig per stuk verpakt.
Kortom, ik zou zonder twijfel opnieuw bij Firma Staal bestellen. Een echte aanrader! -
Lynda Molenaar
Snelle levering. Klantvriendelijk.
Kees Zeilstra
Goed contact en levering
Moussa Aouam
Goede geholpen ,aantrekkelijke prijs en snelle levering van producten
Jonne Stegeman
Goed prodcut ziet er uit zoals op de foto's echter zij alle pijpen incl koppelingen 2 á 3cm korter dan besteld. Nu past het gelukkig in mijn kast net maar het was er vervelend geweest als het hierdoor niet past en je alles weer moet terug sturen. Een beetje apart dus voor op maat gemaakte buizen? Verder kwalitatief wel goed.