Fine2Sleep
Jenny Janssens
Goede servicce
Marielle Smits
Snelle correcte levering
Hoe beoordeel je Fine2Sleep?
Jean-Louis Mussen
Wiesje Nicolai
Binnen paar dagen thuis
Linda
Snel en betaalbaar. Voor herhaling vatbaar.
Joke Pullen
mooie artikelen maar de bezorging kan beter
Aleida
Goede prijs- kwaliteitverhouding en goed op de hoogte gehouden. Vlotte verzending,
John V dam
Lang wachten op reactie voor vraag ..geen track trace gekregen na 5 dgn nog geen bestellingen binnen nemen klantenservice reageert traag
Antwoord van Fine2SleepGoedemiddag John,
U heeft dezelfde dag nog antwoord van ons ontvangen op uw mail, wij snappen dan ook niet zo goed wat u bedoelt?
Tevens is de tracking code automatisch aan u verstuurd per mail, dit kan ik uw ongewenst/Spambox terecht zijn gekomen.
Inmiddels hebben wij direct een nieuwe bestelling gestuurd, gezien deze helaas verloren is bij de post.
Groet,
Fine2Sleep -
M.S
Heel snel geleverd , en product uitstekend en goede kwaliteit, heb een matrastopperbesteld , en het ligt zalig , ontzettend blij mee
Angela Keehnen
Snelle levering, goede kwaliteit,prachtig dekbedovertrek
Yolanda
Geen problemen alles ging goed
AG Karnebeek
Zeer tevreden met de aankoop!
Ingrid
Mooi beddengoed voor een leuke prijs. En snelle bezorging.
Thea Veldhuyzen
Geweldig bedrijf. Goed spul en snel geleverd. Mijn favoriete webshop!
hans tijssen
ben zeer te vreden met de bestelde artikelen
C
Top👌
Jessica
Ik heb 2 topper moltons en 2 jersey topper hoeslakens besteld. Deze werden keurig op tijd geleverd. Natuurlijk eerst allemaal gewassen. Alleen nu blijken de moltons veel te groot en de hoeslakens zijn eigenlijk net te klein. Erg jammer, want ik had alles juist besteld, omdat ik deze alleen voor een gewoon matras had. Nu blijkt dat de moltons en hoeslakens die ik had, beter passen dan die speciaal voor een topper geschikt zouden moeten zijn.
Kateryna Lysenko
Bedankt! Super leuke. Ik slaap leker
tonnie gosevoort
geweldige service goede kwaliteit
Paul Kempers
Duidelijke website, keurig afgehandeld en vlot geleverd.
Heel mooi produkt ontvangen.