Fijne CD
Marcel Methorst
Perfect geregeld goede kwaliteit van be cd's
Willem Luttekes
Goede prijzen, correcte en snelle levering. Kortom, zoals het hoort!
Hoe beoordeel je Fijne CD?
Willem
Snelle verzenging. Goed verpakt. Fijne communicatie.
Henk de Groot
Supersnelle service en goedecommunicatie
Helena Vennink
Voor 0.60 euro mijn CD gevonden en twee dagen later lag ie op de mat! Perfect.
M.N. Krijnen
Goede en snelle service. Bij de cd die ik besteld had daar zat zelfs nog een extra cd bij, altijd leuk om muziek te krijgen. Alleen erg jammer dat bij het verzenden van de cd, het het hele hoesje gebroken is. Fijne CD is erg fijn!
Eric Slim
Snelle levering en netjes verpakt.
Zahier
Snel geleverd en mooi geprijsd!
Wilfried Sweep
Goede service en de cd was netjes verpakt
Helmig Ruitenberg
Snel en goed
Oteis
Prima service. De cd’s waren in uitstekende conditie.
WillumX
Fijne website, goed betaalbaar, eerlijk commentaar bij gebruikte cd en vlotte service
Walter
Prima service, nette prijs, staat van de CDs was zoals aangegeven en erg fijn dat ze ook konden worden opgehaald!
Mark van Vollenhoven
Snelle levering nieuw product. Goed verpakt voor verzending
Marcel van Hoek
Super goede service en communicatie! Vriendelijk en prima prijzen! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar mooie en goede Cd
Roel van Wijk
Goeie service, vlotte levering
Sven Spierings
Betrouwbaar
Bernard Bodt
Prima transactie
Klaas Krist
Een goede sortering cd's, goede kwaliteit en een eerlijke prijs. Er zitten pareltjes tussen!
Wilma Frederiks
Snel geleverd. CD helaas niet te luisteren. Had een 7 op de site. Maar vooral in het begin slaat het stukjes over. Voor ons verder zoeken. DHL is de enige blije.
Antwoord van Fijne CDOh, wat jammer dat de CD bij jou niet foutloos afspeelt Wilma. Bij mij deed hij dat wel. Ik heb het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten naar je terug gestort. Met excuses.