Fietsaccuwinkel.nl
martijn zwemmer
Super snelle verzending! Mijn accu ging stuk en ik bestelde meteen een nieuwe, dezelfde avond had ik hem al in huis en zo kon ik de volgende dag meteen weer op de fiets. Erg fijn!
Jan Buiteman
snel geleverd.
Hoe beoordeel je Fietsaccuwinkel.nl?
Peter Bruins
Artikel was niet op voorraad, maar dat wist ik bij bestellen. Product was namelijk nog maar net op de markt. Alsnog had ik het artikel binnen een week.
jos buntinx
Goede prijzen en snelle service
Godelieve Coessens
Heel tevreden, beter kan niet- snelle levering en alles klopt als een bus, ik geef de gegevens door aan vrienden en familie !
Henry Sluijs
Top service snel geregeld
Jan shair Abdollah
Perfect 👍🏻 👍🏻
Wil Teunissen
De foto op de webshop klopt niet met het geleverde product. Na telefonisch contact werd verteld dat product dat ik wilde niet bestaat. Bij een andere aanbieder wel de gewenste gekregen
Antwoord van Fietsaccuwinkel.nlBeste Wil,
Voor zover ik het klantencontact met u kan nagaan heeft u bij ons het volgende product besteld:
Dit is door ons ook aan u toegezonden, mocht dit niet voor u een passend product zijn, of u het product alsnog niet willen houden is retourneren natuurlijk altijd mogelijk bij ons (nieuwstaat, originele verpakking).
Indien u een ander product nodig heeft horen wij met meer informatie ook of wij u verder kunnen helpen. Uit uw bericht maak ik op dat u in ieder geval wel al het juiste product gevonden heeft. Dat is goed om te lezen.
Mocht u nog vragen hebben helpen wij graag verder.
Met vriendelijke groeten,
Op tijd geleverd.
Mehran Rezaiahan
Geweldige servies
Jeannette Syswerda
Snelle levering tegen goede prijs.
G Möller
Bestelling snel verzonden, maar niet correct bezorgd!
De bestelling/Pakket werd op de deurmat gezet ter wel we niet thuis waren en niet bij de aangegeven buren bezorgd! -
Frank Lans
Prima levering
Lambert Muurman
Snelle levering en goed overleg bezorgdienst
Miranda
Snelle levering!
John
Zeer snelle levering
Boris
Perfect en snel geleverd, alles compleet. Het is een fijne overzichtelijke website .
Gewoon Perfect. -
Lowie Feys
Supersnel
Harry Rutten
Ben blij, dat ik Akku voor Stella E-bike gevonden heb en eerst tegen zeer schappelijke prijs!