Fiets-Stoeltje.nl
Dealer van o.a. de merken Bobike, Thule Yepp, Polisport, Qibbel, Zadel op Stang, Flo en Zo, Beck, Nutcase, Basil, New Looxs
Aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen,
60 dagen bedenktijd
100% garantie
Snel geleverd
R Wentzel
Reclame voor babyspullen bij een kinderfietsstoel???
M Lips
In het begin was er goed contact, maar later werd er niet meer gereageerd op mijn mail. De bestelling kwam later dan er in eerste instantie aangegeven stond. Dat kan gebeuren, maar laat dat dan weten en reageer op een mail. Uiteindelijk wel heel blij met mijn mooie fietstas van Beck.
Hoe beoordeel je Fiets-Stoeltje.nl?
Peter
Bestelling dreigde te laat geleverd te worden door problemen bij het transportbedrijf, maar dit werd door verkoper Rik fantastisch opgelost.
Op zaterdagavond werden de fietshelmen alsnog thuis afgeleverd.
Geweldige service dus. Heel dankbaar. En twee heel blije kleinkinderen. -
Trijntje
Het heeft 3 maanden geduurd voor ik mijn bestelling kreeg
Antwoord van Fiets-Stoeltje.nlDe bestelling liet inderdaad 2 Maanden op zich wachten, dit heeft ook bij het product gestaan (die niet op voorraad was) dat deze eind November pas werden verwacht.
Astrid
Fietslampje besteld voor betere zichtbaarheid in donker doet het erg goed
Jammer dat er geen reserve strap bij zit -
C Pichel
Snelle service
ingrid
De jarige is blij met cadeau.
S
Mooie mand, snel bezorgd
M.M. Hallmann
Zeer tevreden, snelle levering, goede kwaliteit. Gekocht als kerstcadeau.
Mustafa Boujaddaini
Geweldig fietstas en erg mooie en hij staan perfect..bedankt.
Marieke Reintjes
Goede service, fietstas is van goede kwaliteit
Marjoke
Snel verstuurd in stevige doos. Jammer dat het met DHL verstuurd is moest ik het bij de buren ophalen terwijl ik thuis was.
P.r
Bestelling geplaatst. Nooit ontvangen, contactformulier ingevuld met verzoek tot annulering dit is gebeurt, geen persoonlijke reactie zoals toegezegd geen excuus. Geen aanrader, bestel hier niet weer.
Marjon
Het retour sturen verliep heel langzaam. Op mailtjes wordt niet geantwoord
Diana
Super geregeld!
Vermeulen
Zeer trage bezorging (1,5w) en dit bedrijf reageert niet op de ontvangen email wat de status van de bestelling is. Slechte communicatie en maakt levertijden niet waar. Ook onprofessioneel ingepakt. Ik bestel hier niet meer.
Henri Schipper
Snrl geleverd. Robuust product. Veiligheid voorop.
H Gastkemper
Prima geregeld en zonder problemen
MA Lenstra
Aardige mensen die je telefonisch te woord staan. Snelle levering.
H. Rotensen
Snel geleverd en via mail goed op de hoogte gehouden.