Feestdeco
Anne
Alles zoals beloofd en snel verzonden. Pluim! 👍🏻
Michel Vinck
Goed service en optijd geleverd en Goed verpakt
Hoe beoordeel je Feestdeco?
A. van den Heuvel
Bestelling niet ontvangen … ☹️
Antwoord van FeestdecoBeste A. Wat vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Ik heb het nagekeken en de T&T geeft aan dat het de volgende dag bij je in de brievenbus is bezorgd. Daar moet ergens iets fout zijn gegaan. Neem gerust contact op met onze klantenservice, we komen altijd tot een gepaste oplossing! ^Lotte
Sylvia De haas
Geweldige service, mjn bestelling was niet op voorraad, werdt netjes opgelost
Ricardo
Super goed service, snel bereikbaar en denken en helpen super mee!
Antwoord van FeestdecoLeuk om te horen Ricardo! Tot een volgende keer. ^Lotte
Sylvia Knobbout
Hele leuke bekertjes besteld als bedankje voor een verjaardag.
Rachel Toppel
Partypopper gekocht, was al kapot voordat we het konden gebruiken.
Kenny vanacker
vlotte levering en mooi verpakt bedankt alvast hiervoor
Henk Geurtse
Moest vragen waar mijn ballon was, toen ging het gas erin. Ballon was een dag later al zachter. Jammer dit. Maar is me netjes uitgelegd waarom en hoelang hij ongeveer goed blijft. Top!
Antwoord van FeestdecoHallo Henk, wat vervelend dat je het als vervelend hebt ervaren. Ballonnen met helium blijven vaak 24 uur goed, daarna kunnen ze zachter worden. De ballon vullen we het liefste op het moment dat je er bent, zodat de ballon het langste goed blijft. Vandaar dat deze nog niet was opgeblazen, want we wisten niet precies hoe laat je kwam. ^Lotte
Marijke Gerritsen
Snelle bezorging
Marell Moors
Zeer goede service en kwaliteit
Dhr. Vogelezang
Producten kwamen op tijd en waren top
Mendy Heddema
Snelle levering en goed verpakt. Nieuwe favoriete leverancier!
Henk
Goede prijs.
Helga
Snelle levering, product precies zoals omschreven
Greet
De kwaliteit van de slinger was niet goed! Kon niet tegen de wind buiten! Want alles viel er terug af! We moesten de slinger ook zelf in elkaar steken. De potjes voor ijs in te doen waren aan de kleine kant.
Martiene Van Boven
Snelle levering en aantrekkelijke prijzen!
Lianne Guikema
Ik dacht leuk een gender reveal te doen voor mijn familie. De krasstickers die bij de kaartjes geleverd werden schenen door waardoor het geslacht al te lezen was voordat er überhaupt gekrast was op de stickers
Antwoord van FeestdecoHoi Lianne, wat vervelend om te horen dat de stickers doorschijnend waren, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Deze klacht hebben we nog niet eerder gehoord, dus we zoeken graag uit waar het mis is gegaan. Zou je een foto naar onze klantenservice willen sturen? Dan gaan we op zoek naar een gepaste oplossing. ^Lotte
Leen Pruis
Goede artikelen en een zeer snelle levering!
Antwoord van FeestdecoBedankt! Leuk om te horen!! ^Lotte
Jouke Schat
Pakket heeft 2dagen buiten in de regen gestaan voor huis
Antwoord van FeestdecoHallo Jouke, wat vervelend dat je pakket 2 dagen in de regen heeft gestaan, dat is uiteraard niet de bedoeling. We gaan onze bezorgdienst hierop aanspreken. Hopelijk was de inhoud van het pakket wel helemaal naar wens! ^Lotte