Favorites Lingerie Shop
en vooraf overmaken.
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 30-03-2019 stopgezet
Pelan P.
Een aantal bestelde producten was niet op voorraad en zou ik niet op tijd geleverd krijgen. Na telefonisch contact was dit snel en adequaat opgelost door de verkoper. De levering verliep voorspoedig en had alsnog de bestelling op tijd binnen! Zeer tevreden! Een aanbeveling!
joyce smit
ik ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen ,toen mijn 2e artikel niet op voorraad was .boden zij een andere optie aan ! bestel zeer zeker meer bij hun ,. En alles past .
lies van der wijk
snelle levering
henk
Goede prijs kwaliteit en snelle levering.
peter
snelle levering, veel keuze, discrete verpakking :)
addie v d wiel
Fijne webwinkel.en persoonlijk contact.
Tony van Galen
Heel fijne shop! Niet altijd alle maten maar regelmatig terugkijken loont!
Flor
zeer snelle en correcte levering
b.steen
goed en snel
mama
rondom goed
justin
Prima spullen
mgb
Fijne snelle levering, uitgebreid assortiment. Hier zal ik zeker terugkomen.
Han
Super snelle levering, uitstekende kwaliteit en een hele mooie overzichtelijke website
Theo
Goed produkt,......Snelle levering,.....alleen jammer dat de open cups bij m'n vriendin wat lager uitvielen. Haar lengte is ca. 1.58
Cynthia
Eindelijk een webshop die zo'n beetje alles verkoopt. Verder zoeken is niet nodig. overzichtelijk. Snelle levering, ook niet geheel onbelangrijk. Topper!!
lutteke
snelle levering
Wij hebben s'ochtens een pakje besteld en dit werd de volgende dag s'ochtens afgeleverd.
Netjes en discreet verpakt. Kreeg ook die dag netjes een mail met mijn spaarpunten welke ik weer voor korting kan inzetten bij een volgende bestelling.
Kortom een een topshop dat Favorites Lingerie Shop
Ga hier zeker voortaan mijn lingerie aanschaffen.
mhj Bovee
Zeer snelle en discrete levering.
Ben ook zeer tevreden over het telefonische onderhoud met deze webwinkel nav een levering.
Dit telefonische onderhoud en de toezeggingen die door de webwinkel gedaan werden, staat voor mij vast dat dit een zeer betrouwbare webwinkel is.
Kortom, ik (en mijn vriendin) zijn uiterst tevreden klanten.