Fatbikekoning
Robert
Via fietsplan van de zaak een fiets besteld, prettig en flexibele afhandeling.
Dominique Arthur
Goed klanten service aardige knape jonge man beetje klein zwart haar spreekt duidelijk nederlands,goed uitleg over de fatbike alsnog bedankt
Hoe beoordeel je Fatbikekoning?
Top
De bestelling kwam later mrjh boeien hij komt teminste dat is wat telt. Ze hebben mij goed geholpen. ook altijd reactie gekregen op mijn vragen via app of mail vind dat belangrijk. En vooral een mooie fatbike voor lage prijs ben echt super blij
Levi Troost
Woensdag besteld en volgende week maandag in huis vind ik net iets te laat, ivm wat er op de site staat, en dan mis ik een telefoonhouder+een beenkleed
Antwoord van FatbikekoningBeste klant, Ik zie dat je je volledige bestelling al hebt ontvangen. Ook hadden we de vertraging met je gecommuniceerd via mail. Zou je je review willen herzien?
alvast bedankt! -
Anouk Meijer
Krijg
Mattia
Mooie prjzen gooed service
Piotr
goede prijs en zeer goed contact en service
Ilias
Goede service, snel en behulpzaam! Top.
Joelle
Goeie service
Danielle
Snelle levering goeie service dank je wel
Leonida Domenicali
Vanmorgen werd ik wakker omdat ik de Fatbike wilde kopen en om 15.00 uur had ik hem al in huis. Ze zijn echt snel, aardig en praktisch.
Tâmara Bahia
Super mooie fatebike gekocht. Prijs en kwaliteit erg goed. Ook de service die wordt geboden door de fatebikekoning is echt helemaal top. Een mooie showroom Amsterdam waar je kan kiezen tussen verschillende modellen.
Helaas heeft mijn dochter maar 3 keer kunnen fietsen op de fatebike, en is hij na 1 week al gesloten in een bewaakte fietsenstalling van de gemeente Amsterdam :( -
Bram en Chantal van Buren
Geweldige service, de jongenman die ons geholpen heeft was ook erg attent. Zeker een zaak waar we vaker wat zullen bestellen!
Dévansly Hayatmahomed
Top service
Samuel Mokonen
Goeie prijzen goeie service snel en klant vriendelijk is eerlijk over zijn producten
Ahmed Mohamed
Great service!
E.E
Echt perfect hele goede ervaring met fatbike koning gehad ze hebben goede service en de levering is snel op de dag zelf krijg je een mail met de precieze levertijd en de fatbike rijdt geweldig!
Seyhmus ocal
Good and really fast company .after ordering bike in 24 hours i was have it