Fatbike Masters
Arjan Boogert
Hele vriendelijke mensen. En hele goede service!
Lesley
Mijn bestelling was niet op voorraad en werd volgens afspraak later geleverd. De verkoper reageert heel snel als je vragen hebt. Ze hebben goede en snelle service. En komen de afspraken na. Een fiets hier aankopen. Kan ik iedereen aanbevelen.
Hoe beoordeel je Fatbike Masters?
Morrisson
Zeer tevreden met mijn nieuwe fiets en een prettige service!
Kayeno
Goeie service zijn er snel ze zijn altijd snel en goed berijkbaarb
Nicole
Super geholpen en nette service, ook andere aangeraden 👌
Renzo
Prima levertijd! En heel fijn dat mijn vragen per app binnen 5 minuten beantwoord werden :)
Tygo Tullemans
Nette en correcte aflevering. Fijn dat je vooraf wordt gebeld om een bezorgafspraak in te plannen. Echt een aanrader!
D van Leeuwen
Top bedrijf, goede spullen en weten wat klantenservice is!
Jenny
Prachtige EB8 gekocht, snelle levering en onwijs vriendelijk personeel.
Joos
Goede service. Niks op aan te merken. Goed bereikbaar voor vragen en duidelijke antwoorden.
Boy
Supersnelle service en dankzij de WhatsApp functie ook hele snelle communicatie. Niks wachten op antwoord, gewoon rechtstreeks contact. Echt een aanrader!
Remco
Super snelle levering en goede service en fatbike is van topkwaliteit
Jordy
Super blij met mijn EB2! Na een proefrit wist ik meteen dat dit de perfecte fatbike voor mij was! Bedankt voor de fijne service en goed uitleg.
Jeroen S.
Goede service en kwaliteit.
Lars Strijp
Geweldige fatbike gekocht hier! Snelle levering en topkwaliteit. Heel erg blij mee!
Pim
Topkwaliteit en service, echt een aanrader!
Rocco
Zeer tevreden met mijn ouxi v8.2. Snelle levering!
Casper W.
Top bedrijf! Goede fietsen en helemaal top service. Zaterdag besteld en dinsdag bezorgd. Geen gedoe met zelf in elkaar zetten, dat doen zij gratis voor je.
Jirte
De fatbike is afgeleverd zoals belooft binnen de levertermijn en met de nodige zorg.
De klantenservice na verkoop was ook top. -
Dyon
Snelle levering en goede kwalitiet.