Fast24 supplements

Fast24 supplements

Bij Fast24 Supplements begrijpen we dat een goede klantenservice essentieel is. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste supplementen voor jouw doelen. We streven naar snelle levering, zodat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.
fitness & sport voedingssupplementen nutrition supplements
9,5
Filter 716 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 638 met beschrijving

• Ruud Boon
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Product nog steeds niet geleverd Je kunt net zo goed in China bij Aliexpress bestellen Dit bedrijf bezorgd zich zelf een slechte naam door hun samenwerking met Postnl Een van de allerslechtste pakket bezorgdienst van Nederland

Antwoord van Fast24 supplements

Bedankt voor je bericht en vervelend om te horen dat de levering van je bestelling is vertraagd. We begrijpen volledig dat dit een frustrerende ervaring is, zeker als je al meerdere keren bij ons hebt besteld en gewend bent aan snelle en betrouwbare bezorging. Helaas hebben we in dit geval te maken met een vertraging vanuit PostNL, iets waar we zelf helaas weinig controle over hebben.

Hoewel we begrijpen dat dit geen ideale situatie is, blijven we streven naar een uitstekende service en zullen we dit zeker bespreken met onze bezorgpartner om soortgelijke problemen in de toekomst te voorkomen. We waarderen je feedback en nemen dit serieus.

We blijven je bestelling nauwlettend volgen en doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk bij je aankomt. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak, en als je vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, staan we voor je klaar.

Alvast bedankt voor je geduld en vertrouwen.
    Team Fast24.

• Catharina

Snelle levering.
    Goed verpakt.

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Super lief voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24

• Hoe beoordeel je Fast24 supplements?

• Mirjan Hartings
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Besteld en het werd snel geleverd. Vloeibare magnesium werkt snel ideaal spul. TOP

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24

• Anita Vermaesen-Wezenberg
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Ik had het heel snel in huis, goed verpakt 👍

• Ela

Eerste bestelling. Zeer tevreden. En zo geleverd

• Jolanta Rolicz

Snelle levering. Goed product

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24

• José Koekenberg

Super snelle levering.

• Desiree
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Snel geleverd na bestelling. Heerlijke smaakjes, maakt het water drinken makkelijker en mooi dat het zonder suiker is voor mijn diabetes

• Roberto Van der Meer
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Snelle levering en erg lekker

• Michel

Lekker en veel variatie.

• Harma
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Supersnelle levering tegen goede prijs

• Monique

Lekker product

• Cindy Van der toorn

Niet duur smaak is goed

• Beika Vrieling

Snelle levering!

• Frances Boon van Ostade
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Snelle levering, keurig verpakt. Leuk ook dat jullie 1 sample meesturen om te proberen.

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, heel erg bedankt voor deze geweldige beoordeling. Hier doen we het voor. Wij zullen ons best blijven doen. Groetjes Team fast24.

• Jose Woestenborg

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij doen ons best. Groetjes Team Fast24.

• Riek Van der Linden

• Anoniem

Goed

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24

• Martine

Supersnel geleverd!

• Mireille Van der Krogt
    Geverifieerde klant van Fast24 supplements

Heerlijke smaken, geschikt voor 1,5 liter fles, makkelijk mee te nemen, superrrrrr .snelle levering