Fantastic Gifts Shop

Fantastic Gifts Shop

Dé webshop voor de meest originele
cadeautjes & gifts voor alle leeftijden.
Van houten speelgoed voor kinderen, unieke spelletjes, trendy artikelen, stijlvolle en duurzame thermobekers tot handgemaakte wolfiguren voor de seizoenstafel.
9,8
Filter 95 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 85 met beschrijving

• Claudia Fooij
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Heel schattig artikel en ook nog een verrassing erbij. Een voorbeeld voor andere webshops. Ik ben heel blij en verrast door zo’n leuke en fantastische webshop.

• Rick van Hemert
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Snelle levering, prima verpakt.

• Jacqueline
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Mooi ingepakt en de toch niet voorradige kaart gecompenseerd met twee andere gelijkende

• Chantal van de Kerkhof
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Leuk cadeautje gekocht, niet duur, snel geleverd, top!

• Martha

Leuk assortiment, snelle levering

• Vic Mailoa
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Anders dan veelal de beloftes van andere detaillisten is de service van Fantastic Gifts Shop fenomenaal: donderdagavond plaatste ik mijn bestelling en zaterdagochtend stond een besteller van Post.nl al met mijn bestelling aan de deur; zorgvuldig ingepakt en nota bene voorzien van een nette handgeschreven dankbrief van Mariëlle van Fantastic Gifts Shop. Met respect beschouw ik deze wijze van afhandeling pas als klant- en servicegericht in optima forma!!!!

• Karina
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Mooie prijzen en snelle service! Goed verpakt en zelfs nog een klein cadeautje erbij. Reden genoeg om daarheen te gaan voor een volgende aankoop.

• Koen C
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Goede service en mooi geleverde bestelling

• Isabelle
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Mijn bestelling was er al na twee dagen, stevig ingepakt en met een lief handgeschreven briefje erbij. Toen ik mijn bestelling had geplaatst zag ik gelukkig pas wat voor leuke spulletjes ze nog meer hadden. Als ik volgende keer naar iets leuks op zoek ben kijk ik errst hier.

• Bie-tjes
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Snelle levering, in een mooie verpakking met persoonlijke aandacht en klein kadootje!! Ga zo door 😘

• Niels Hauters
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Zeer snelle verzending , leuk verpakt + een tof extraatje.

• Danique Wilbach
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Super service! Ben blij dat ik van deze webshop gebruik heb gemaakt! :)

• Norah
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Hele leuke webwinkel met veel leuke dingen. Mijn dochter heeft een heel leuk cadeautje gekregen voor haar rapport. De capybara is nu zeker haar favoriet. Alles netjes ingepakt met daarbij een leuk presentje en een super leuk zelf handgeschreven brief erbij. Helemaal blij!

• Angelina Van Ginkel
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Hele goede service, ik zou hier zeker nogmaals bestellen! Het kwam snel binnen met nog een extraatje! Lieve mensen

• Denise Burgy
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Wat een fantastische shop ervaring heb ik hier gehad! Geweldige items met een leuke korting en zo leuk en netjes ingepakt met een schattig presentje en bedank briefje erbij die net zo leuk was ingepakt als de rest. Tevens een snelle verzending! Geloof me,het was erg leuk om zo'n mooi verpakt pakketje thuis te ontvangen en te openen :D Ik kom hier zeker terug en ik raad het iedereen aan om hier je cadeau (voor een ander of voor jezelf) te bestellen ♡

• Nicole Smelt
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Zeer snelle levering, goed verpakt en er zat zelfs een verrassing bij in de verpakking!

• Thijs de Jonge
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Er stond zelfs een handgeschreven bericht op de orderbon! En ook een leuk klein speeltje die de eigenares zelf maakt zat erbij. Mijn vriendin helemaal blij :)

Ik had ook nog even contact met hun support via de mail, omdat ik de review niet kon vinden. Dat was ook snel opgelost!

Verder een snelle levering, goeie kwaliteit spullen.

• B. Coenen
    Geverifieerde klant van Fantastic Gifts Shop

Werkelijk leuk spul, mijn vriendin is er blij mee. (IJsbeer en olifant)! Zeer tevreden, onze complimenten.

• Lianne

Snelle levering, goede kwaliteit