Fancy Sew
Annet
Prima product. Snel geleverd. Blijft heel goed zitten. Ik had ook heel snel, duidelijk en vriendelijk antwoord op mijn vraag over de afmetingen van de inlegkruisjes.
Top service, top kwaliteit
Al meerdere keren inlegkruisjes besteld. Blijven mooi in model na het wassen. Zelfs speciale verzoeken kunnen worden gemaakt. Ik wil namelijk graag een extra absorberend laagje erin. Dan kunnen ze goed gebruikt worden bij licht urineverlies, lichte dagen van de menstruatie.
Hoe beoordeel je Fancy Sew?
Teddy Slootman
Super goede kwaliteit! Ik gebruik de inlegkruisjes elke dag en nog altijd zijn ze in perfecte staat. Ik wil nooit meer anders!
Marije
Geweldig product, snelle levering en leuke en nuttige filmpjes op fb
Aaltje
Mooie kwaliteit
Eva Molenaar
Top product!
Natascha Van der Spoel-Wouters
was zo geleverd.
Helma
Hele fijne producten, netjes gemaakt en verzonden. Ik wil nooit anders meer ;-).
Annet Verhoef
Wil alleen maar deze....echt een aanrader.niet heet of broeierig...makkelijk te verschonen...heb al hele stapel ondertussen
Tamara
Wat een geweldige ontdekking, al enige tijd geleden trouwens. Ben er heel erg blij mee en had dit jaren eerder willen hebben 🙏🏻 dank
Henny Weggeman
Het kleinschalige spreekt me erg aan.
Thea
De volgende dag al geleverd. Zien er goed uit en bevallen ook goed.
Elise Roest
Snelle levering!! Ben er echt heel erg tevreden over!
Tineke den Dulk
Dit had ik jaren eerder moeten ontdekken. Ik ben fan.
Anoniem
Ervaring voor het gebruik:
- Altijd moeten berekenen of ik wel genoeg verband in huis heb.
- Verband vervormt tijdens het dragen. Plakt.
- Zorgen om kosten.
- Geur van het verband ruikt te kunstmatig.
Ervaring tijdens / na het gebruik van Fancy Sew:
- Voelt comfortabel aan. (daylies, maandverband en nachtverband)
- Rust in hoofd, altijd genoeg in huis.
- Bloedvlekken blijven wanneer je dit alleen met water afspoelt, raad aan om het was advies te volgen, zo blijven ze inderdaad zo mooi mogelijk.
- Goed absorptievermogen (ik probeer gelijk van verband te verwisselen zodra ik merk dat ik heb gebloed).
- Ik slaap zoveel beter met het nachtverband, super comfortabel.
Ik raad iedereen die sceptisch is om dit te proberen het echt aan. Begin desnoods met een 1 verband en koop dan bij. Zelf spoel ik ze meteen af met koud water en Dr. Bronners zeep en laat ze vervolgens drogen voordat ik ze was. Super bedankt Fancy Sew. Mijn ervaring elke maand is echt stukken verbetert dankzij de herbruikbare verbanden! -
Judith Roosjen
Fijne producten! Ik wil niet meer anders. Goede prijzen en hele leuke printjes, kortom super tevreden
Elise Roest
fantastische fijne inleg kruisjes en zeker met het warme weer geen geplak in je onderbroek. ben blij dat ik ze gevonden heb..
Simone Priester-Vink
Fijne producten, gebruik het al jaren. Snelle levering
Jolanda
Dit is mijn tweede bestelling. De eerste bestelling was om te proberen, het zat zo comfortabel dat ik nu nog 3 maandverbanden erbij heb gekocht.
Coby
Snelle levering, keurig verpakt! Blij mee!