Fana Bags
Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een uitgebreide selectie van diverse producten die aan verschillende behoeften en stijlen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een trendy tas, een duurzame riem, een stijlvolle portemonnee, praktische reisaccessoires of een betrouwbare koffer, bij Fana Bags ben je aan het juiste adres.
Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en daarom leveren wij al onze producten rechtstreeks uit eigen voorraad. Dit betekent dat je bestelling snel wordt verwerkt en verzonden. Bij ons hoef je niet lang te wachten, want wij streven ernaar om je bestelling de volgende werkdag al te leveren.
Bij Fana Bags geloven we in de combinatie van kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte product dat aan al je verwachtingen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een mode-accessoire of een praktisch item, wij zorgen ervoor dat je tevreden bent met je aankoop.
Dus, waar wacht je nog op? Ontdek ons assortiment op onze gebruiksvriendelijke website en geniet van het gemak van winkelen bij Fana Bags. We kijken ernaar uit om je de beste producten en service te bieden!
Marlies van Gaalen
Overzichtelijke site, super klantenservice en mooie producten. Raad ik zeer zeker aan .
A. De Roij
Fijne service. Dank voor het leuke cadeautje. -
Hoe beoordeel je Fana Bags?
Anna
Snelle levering, netjes verzorgd. Verpakking kan nog wel duurzamer
Gerda
Hele snelle verzending met een presentje, Wat super voor dit mooie product!
Derk
snelle levering rugtas. Goed produkt met goede kwaliteit prijsverhouding
Anita Reus
Snelle levering, een hele mooie tas over een prima prijs.
Ischa
Besteld en volgende dag thuis bezorgd
Jeannette van den Broek - van Driel
Zondag twee tassen besteld, maandag in huis. Sneller bestaat niet.
C. Boutkan
Goede kwaliteit/prijsverhouding. Snelle levering. In één woord: PRIMA.
Michiel
De bestelling werd zeer snel geleverd. Er zat geen factuur bij de bevestiging per mail, had hierover een bericht gestuurd en kreeg binnen een half uur antwoord dat dit niet bedoeling was en de factuur werd meteen meegestuurd. Uitstekende service!
Han Staveren
Kwaliteit .
De bestelde leren toilettas is nog mooier dan verwacht. -
Hans Böke
Zeer snelle levering, na 1 dag al in huis. Aangekochte tas is super.
Kees Zoll
Een mooie koffer van goede kwaliteit! En supersnelle levering!
Jo Schönen
Mooi product geleverd
Henk Deurhof
Mooie tas.En vlug geleverd en nog een cadeautje erbij.Heel attent.
HV
Bestelling voldoet aan de verwachtingen tot dusver. De levering verliep vlot. Tot nu toe zeer tevreden.
Y. Schultheiss
Product conform foto. Vlotte en correcte levering. Ik ben zeer tevreden.
Margreet Kwak
Prachtige donkerblauwe riem keurig en zorgvuldig verpakt. Heb een tijd terug bij jullie een groene en cognackleurige riem besteld. Mooie kwaliteit en blijft mooi!
John Van elferen
Zeer goede tas voor fiets
Tamara
Goede prijs, goede service, snelle reacties op mijn vragen en heel beleefd.