Fallerstore
Marker
Product werd op tijd geleverd, goed verpakt.
marie claire
snelle service
Hoe beoordeel je Fallerstore?
Harry , Wien , Österreich
Bestellung kam innerhalb von 4 Tagen in Wien, Österreich an. Neuware, gut verpackt, guter preis, alles ok. Gerne wieder.
Karel
Normale bestelling
Wadapatja
Paul
Het artikel vandaag opnieuw besteld!
Jan
Een tijdje geleden besteld en wetende dat het nog wel even kon gaan duren, maar zoals verwacht zonder problemen en netjes afgeleverd thuis, prima service!!!
Leo
Snelle levering waardoor alles lekker snel thuis was
Gerald
Mijn bestelling liet op zich wachten vanwege productietijd maar Fallerstore is daar heel open in geweest in zijn communicatie en ik heb mijn bestelling binnen de door Fallerstore aangegeven leverperiode naar volle tevredenheid mogen omtvangen
Jan
Netjes geleverd ziet er perfect uit
Lampjes
Snelle levering en prima lampjes voor je treinbaan.
Ries Vermeulen
Alles prima geregeld, volgens afspraak
Jaap
Ondanks niet alles voorradig door grote bestelling van mij netjes op de hoogte gebracht dus service is heel goed.
Mike.
Snelle levering. Veel keuze. Mogelijkheid om achteraf te betalen. Alles wat een goede webshop boven de rest doet uitstijgen.
Halston
Zeer snel en zeer goed verpakt, en de site heeft een zeer mooie catalogus
bouwpakket Break dance
Mooi pakket beetje aan de prijzige kant en de beschrijving van het te bouwen artikel kan beter maar verder een mooi pakket Wel jammer dat niet alle decoratie gestanst is zodat je sommige decoratie zelf moet uitknippen wat met al die hoeken en rare vormen niet altijd makkelijk is.
Ger
Redelijke prijzen
Lokaalspoor 6
Product in orde, vlotte verzending.
fernand paulissen
Uitstekende service, lampje was helaas kapot en direct een nieuwe opgestuurd, top!
Aad
Duurde wel lang maar alles kwan keurig binnen