Falkwood
Toine Raaijmakers
Frank heeft bij ons een tafel met bank geleverd.
Kwaliteit is super, boven verwachting mooi gemaakt, kan niet anders zeggen perfect, dikke 10.
Ook alle afspraken nagekomen en erg vriendelijk.
Ben je opzoek naar vakwerk, dan ben je bij Falkwood aan het goede adres.
Bedankt Frank -
Claudia
Prachtig vakwerk voor een mooie prijs
Hoe beoordeel je Falkwood?
Jan-Willem Wouters
Hele mooie buitenkeuken gemaakt voor de kamado en ook nog eens vlugger afgeleverd dan was toegezegd
Oscar Schotman
Helaas na een week vakantie zijn de douglas planken krom getrokken. Deze worden nooit meer vlak, dus niet te monteren. Jammer!!
jose janssen
was zo in huis prima goed
Marco
Super geholpen , Frank weet waar hij over praat, Snelle levering en echt vakwerk tot in de puntjes . Een echte aanrader voor wie iets unieks wil
Antwoord van FalkwoodDankjewel voor deze prachtige beoordeling! En hopelijk snel tot ziens bij Falkwood.
J.M. van Leeuwen
Mooie kwaliteit en snel geleverd!
Antwoord van FalkwoodDank voor deze prachtige beoordeling. Veel plezier met uw aankoop.
Herman de Jong
Mooi product, scherpe prijs, snelle levering
Antwoord van FalkwoodDankjewel voor deze mooie beoordeling. Veel plezier met uw aangekocht product!
fam. Trum
Vakkundig werk geleverd.En vriendelijke mensen.
Duidelijke afspraken en denken met je mee met je wensen!!
Wij zijn zeer tevreden en zouden dit bedrijf zeker aanraden.Antwoord van FalkwoodDankjewel voor deze mooie beoordeling. We wensen jullie heel veel plezier met jullie aankoop!
Erwin De Graaf
Alles was top super service en erg vriendelijk
Antwoord van FalkwoodDankjewel voor je beoordeling! Graag gedaan en tot ziens.
John Langerak
Snel antwoord op vragen, snelle levering, goed product!
Antwoord van FalkwoodDankjewel voor de mooie beoordeling. Veel plezier met uw bestelling en we hopen u snel weer terug te zien op www.falkwood.nl
Martin van Ellen
Levering volgens afspraak, goede communicatie.
Antwoord van FalkwoodDankjewel voor uw reactie. Veel plezier van uw aankoop.
Linda
Snelle levering en precies gemaakt zoals gewenst.
Antwoord van FalkwoodHartelijk dank voor uw beoordeling.We wensen u veel plezier met uw aankoop.
Robert den Otter
prachtige buitenkeuken, meerdere malen ontwerp aangepast en was geen enkel probleem. Ook goed meegedacht bij onderhoud. Top bedrijf!
Antwoord van FalkwoodWat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw buitenkeuken. Dank u wel voor deze mooie woorden en veel plezier met uw aankoop!
Frank Verberne
Vakwerk, correcte en snelle levering. Prachtige buitenkeuken een eyecatcher onder mijn overkapping.
Antwoord van FalkwoodWat een prachtig mooie beoordeling! Hier doen we het voor! Dank u wel en veel plezier met uw buitenkeuken.
Daniël
Falkwood denkt mee, is vrij benaderbaar en levert vakwerk af.
Ik heb een meubel op maat gekocht.Antwoord van FalkwoodDankjewel voor deze mooie beoordeling!
Susanne en Dirk \
We hebben een robuust tuinmeubel gekocht voor onze BBQ-hobby. Falkwood heeft het helemaal op maat gemaakt, en Falkwood denkt over alles mee, gaf ons advies en betrok ons in alle keuzes. De service is geweldig, en onze levering was razendsnel. We raden iedereen aan om door Falkwood iets te laten maken, zelfs tot in Den Haag wordt er geleverd.
Antwoord van FalkwoodWat een ontzettend mooie beoordeling, dank u wel daarvoor. We wensen u heel veel plezier met uw aankoop.
Marien en Bianca
Goede service; er werd goed naar ons geluisterd, meegedacht en er was regelmatig contact. Heel fijn. Het eindresultaat is prachtig! We zijn erg tevreden. Daarnaast werd onze buitenkeuken ook nog eens super snel geleverd. Wat een verrassing!
Antwoord van FalkwoodDankjewel voor deze mooie beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop.
Manuel
Vriendelijke mensen goede service en prachtig werk. Geven goed advies en staan open voor feedback en overleg.
Antwoord van FalkwoodDankjewel voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Jessica
Het contact met falkwood was erg vriendelijk! Ook werd er goed meegedacht aan de mogelijk heden. We zijn erg blij met de tuinset!!
Antwoord van FalkwoodDankjewel voor jullie positieve beoordeling. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe tuinset, maak er een mooie zomer van!