FOR YOU GIFTS

FOR YOU GIFTS

FOR YOU GIFTS is de online cadeauwinkel voor unieke cadeaus met een luxe uitstraling en persoonlijke finishing touch. Vaak ontvangen of geven mensen hetzelfde cadeau als een ander of verdwijnt het ergens in de kast. Een cadeau geven moet leuk zijn en geen keuzestress opleveren. Vandaar ook onze slogan ‘The Joy of Giving’.
Vanuit deze gedachte is het ‘Stel je eigen cadeau samen’ ontstaan. Ieder mens is uniek en heeft eigen wensen en voorkeuren, houdt iemand van pure chocolade, de kleur roze, lekker snacken, vegan, of een mooie verpakking? Bij FOR YOU GIFTS kan je hier allemaal op inspelen door het cadeau zo samen te stellen dat het voor de ontvanger de perfecte match is. Op deze manier verras je iemand dan ook echt en wordt een cadeau geven pas echt leuk!
8,3
Filter 10166 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 6008 met beschrijving

• Oya Yıldız Duyar
    Review voor FOR YOU GIFTS

Ze hebben mijn pakket niet afgeleverd toen ik het selecteerde. Hoewel ik verwachtte dat ze het de volgende dag zo snel mogelijk zouden bezorgen, hebben ze het ook niet afgeleverd opnieuw.

Hi Oya,

Wat vervelend om te vernemen.

Helaas is er geen ordernummer benoemd en kunnen wij je helaas niet verder helpen zonder deze informatie. Wij willen je hierom verzoeken om contact op te nemen met klantenservice@foryougifts.nl, ons team helpt je graag verder.

• Jos
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Mooie ballonnen. Snel bezorgd.

Hi Jos,

Wat leuk om te horen.

Hopelijk zien wij je snel terug bij FOR YOU GIFTS.

• Hoe beoordeel je FOR YOU GIFTS?

• Ilse Koster
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

ik hoor net van mijn collega dat hij wel de fruitbox heeft ontvangen maar geen Ballon.

Hi Ilse,

Wat vervelend om te horen, onze excuses voor het ongemak.

Wij willen je vriendelijk verzoeken om contact op te nemen met ons team via klantenservice@foryougifts.nl, zij zoeken graag mee naar een oplossing.

• Natasja Buijl

Super!

Hi Natasja,

• ggm pierik
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Een mooi cadeautje zoek ik de volgende keer weer for you gifts.

Hi GGM,

Bedankt voor je positieve beoordeling.

Fijn om te vernemen dat je tevreden bent met het cadeau dat is ontvangen. Wij hopen je weer terug te zien in onze webshop.

• Ans
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Een mooi en origineel cadeautje om iemand te bedanken 👍

Hi Ans,

Bedankt voor je positieve review.

Wat leuk om te vernemen dat je tevreden bent met het pakket. Wij hopen je weer snel blij te kunnen maken met één van onze cadeaupakketten.

• Teuntje Van den berg
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Mooie spullen en supersnel verstuurt!!

Hi Teuntje,

Bedankt voor de positieve review.

Ontzettend fijn om te vernemen dat je blij bent met de producten en dat de bestelling snel is afgeleverd. Wij hopen je weer terug te zien in onze webshop.

• F.J.

4 dagen te laat geleverd, geen restitutie ondanks wanprestatie

Hi F.J,

Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent met onze website. Een restitutie is niet mogelijk op ballonnen. Dit kan je terug vinden op onze website. Wij hebben je vanwege het ongemak een kortingscode aangeboden. Mochten de ballonnen vanwege de vertraging niet meer van juiste kwaliteit zijn dan horen wij het graag en zullen wij een gepaste oplossing bieden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

• Madiha Siddique
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Good service and updates.will be ordering again

Hi Madiha,

Thank you for the positive review.

• Carmen Mocking
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

snel geleverd, box mooi verpakt en goede inhoud, nootjes vervangen zoals gevraagd een echte aanrader .

Hi Carmen,

Bedankt voor je positieve beoordeling.

Ontzettend fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de levering en het pakket dat je hebt gekregen. Wij hopen je weer terug te zien in onze webshop!

• Marjon de Beer

Snelle goede levering

Hi Marjon,

Bedankt voor je positieve review.

Ontzettend fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de goede levering. Wij hopen je weer snel blij te kunnen maken met één van onze cadeaupakketten.

• Fab
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Een schoon verpakking en snelle levering en de ontvanger was heel blij

Hi Fab,

Bedankt voor de positieve beoordeling!

• Gea Klein Heerenbrink
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

De ballonnen zijn niet afgeleverd en retour afzender gegaan. Helemaal niets gehoord van For you gifts over hoe en wat nu verder.

Hi Gea,

Helaas dient een retour bij ons aangemeld te worden voor wij je verder kunnen helpen.

Ons team hoort graag van je.

• Anoniem
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Pakket is savonds zonder aanbellen in de voortuin gelegd. Na een nacht regen sochtends gevonden; een trieste bedoeling. De klacht-afhandeling is zowaar nog triester: 10% korting op de volgende bestelling en de bezorgklacht moest ik bij de bezorger deponeren. Dikke vinger voor de klant dus!

Hi Anoniem,

Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie is, onze excuses voor het ongemak.

In het contact met ons team zie ik dat zij u hebben gevraagd om deze klacht zelf óók door te zetten, dit heeft ons team direct al gedaan. Ons team heeft u een kortingscode geboden in de hoop dat u FOR YOU GIFTS weer kiest om te leveren, hierbij is ook genoemd dat dit met een andere vervoerder kan.

Als er vragen zijn, of u bent ontevreden met de afhandeling dan kunt u het beste nogmaals contact met ons team opnemen.

• Manon Bekkers-Beumkes
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Fijne service, mooie geschenken, prachtig ingepakt

Hi Manon,

Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel plezier met jouw bestelling.

• pauline

geweldige service!

Hi Pauline,

Wat fijn om te horen.

• Youri Martens
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Mooie en duidelijke website en goede verzending en afhandeling van de order.

Hi Youri,

Bedankt voor de positieve beoordeling. Veel plezier met jouw bestelling!

• Connie Blankestijn
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Snelle levering, prima geholpen bij de klantenservice

Hi Connie,

Wat fijn dat ons team je zo goed heeft kunnen helpen.

• Merian
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Snel geleverd, netjes verzorgd mooie leuke producten.

Hi Merian,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor de beoordeling.

• Anoniem
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Moest zeer lang wachten op een reactie mbt de zeer vertraagde bezorging. Pakket kwam volledig beschadigd aan en dus veel te laat

Hi Anoniem,

Wij willen jou vriendelijk verzoeken om contact met ons team op te nemen, zij helpen je graag verder.