FOR YOU GIFTS

FOR YOU GIFTS

FOR YOU GIFTS is de online cadeauwinkel voor unieke cadeaus met een luxe uitstraling en persoonlijke finishing touch. Vaak ontvangen of geven mensen hetzelfde cadeau als een ander of verdwijnt het ergens in de kast. Een cadeau geven moet leuk zijn en geen keuzestress opleveren. Vandaar ook onze slogan ‘The Joy of Giving’.
Vanuit deze gedachte is het ‘Stel je eigen cadeau samen’ ontstaan. Ieder mens is uniek en heeft eigen wensen en voorkeuren, houdt iemand van pure chocolade, de kleur roze, lekker snacken, vegan, of een mooie verpakking? Bij FOR YOU GIFTS kan je hier allemaal op inspelen door het cadeau zo samen te stellen dat het voor de ontvanger de perfecte match is. Op deze manier verras je iemand dan ook echt en wordt een cadeau geven pas echt leuk!
8,3
Filter 10755 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 6285 met beschrijving

• Bas
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Zeer slechte ,ballonen kwamen zacht aan,ze kwamen niet uit de doos,en er stond geen juiste leeftijd ze hadden de ballonnen onder elkaar,eens maar nooit meer.

• Glenda Hauwaerts
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Ik vroeg voor een levering op zaterdag, het cadeautje werd pas op dinsdag geleverd.

• Hoe beoordeel je FOR YOU GIFTS?

• Anke
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Snel geleverd, netjes verpakt maar vooral superleuke items! De persoonlijke kaart was fantastisch mooi gedrukt! Alleen maar lof voor jullie

• LENIE BOOGAARD

Redelijk snelle levering

• Wendy Sangers
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Overhoop eitjes uit de giftset dingen stuk.. krijg geen geld terug

• Sandra
    Review voor FOR YOU GIFTS

Zeer onbetrouwbaar bedrijf. Geen zaken mee doen. Nemen totaal geen verantwoordelijkheid over veel te late levering. Product is niet meer nodig want kwam veel te laat aan. Beter je geld besteden bij een betrouwbaar bedrijf.

Nogmaals, geen zaken mee doen.

Hi Sandra,

Dank voor uw review.

Wat jammer dat u onze service als onbetrouwbaar heeft ervaren. Wij begrijpen uw teleurstelling dat de ballonnen niet op het gewenste moment zijn gebruikt, zeker omdat het om een speciale gelegenheid ging.

Zoals eerder toegelicht betreft het hier een gepersonaliseerd product, dat speciaal op maat is gemaakt. Conform onze voorwaarden zijn dergelijke producten uitgesloten van retour of terugbetaling. Uit de bezorginformatie van de vervoerder blijkt bovendien dat de bezorger op de gewenste bezorgdag is langs geweest, maar de zending helaas niet in ontvangst is genomen.

Hoewel we uw standpunt begrijpen, kunnen wij binnen ons beleid niet verder tegemoetkomen. We vinden het oprecht jammer dat dit uw vertrouwen in ons heeft geschaad, en nemen uw feedback mee in onze interne evaluatie.

• J. van der Wal
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Geleverd op de afgesproken dag. Ontvangers waren er erg blij mee. Pakket was mooi verpakt.

Hi,

Wat leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen en de ontvangers blij waren met het cadeau! Fijn dat ook de verpakking in de smaak viel — daar besteden we veel zorg aan.

Dank je wel voor je mooie beoordeling, en hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verrassen.

• N.N.

Leuk, persoonlijk cadeautje.

Hi [Naam],

Wat fijn om te horen dat het cadeautje in de smaak viel! We doen ons best om elk cadeau zo persoonlijk en bijzonder mogelijk te maken.

Bedankt voor je positieve review!

• Corien Geelhoed
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

mooi product, levering volgens afspraak

Hi Corien,

Wat leuk om te horen dat het product in de smaak viel en alles volgens afspraak is verlopen! Bedankt voor je fijne feedback — daar worden we blij van.

Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw verrassen.

• Marja Assman
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

De levering van de theebox was op tijd voor mijn schoonmoeder en het werd zeer gewaardeerd en er word ervan genoten

Hi Marja,

Wat fijn om te horen dat de theebox op tijd is geleverd en zo in de smaak viel bij je schoonmoeder! We vinden het geweldig om te weten dat er van genoten wordt — daar doen we het voor.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verrassen.

• Jasper Aalbers-Kaliarnta
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Iets heel anders gekregen dan besteld.

Hi Jasper,

Dank je wel voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je iets heel anders hebt ontvangen dan wat je had besteld — dat is uiteraard niet de bedoeling, en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan.

We lossen dit graag voor je op. Mocht je nog geen contact met ons hebben opgenomen, dan willen we je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@foryougifts.nl met je bestelnummer en eventueel een foto van het ontvangen product. Dan kijken we direct met je mee.

• Nadia Maghnouji
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Een dag te laat bezorgd. Op de website staat hoor 11.00 uur besteld is zelfde dag bezorgd. En de bloemen waren niet zoals beloofd voor een verjaardag. Erg teleurstellend

Hi Nadia,

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te horen dat je bestelling een dag te laat is geleverd en dat de bloemen niet voldeden aan de verwachtingen. Zeker bij een verjaardag is dat extra teleurstellend — onze oprechte excuses daarvoor.

Bestellingen die op werkdagen vóór 11:00 uur worden geplaatst, worden in principe dezelfde dag nog geleverd. Helaas kan het bij drukte of vertraging bij de vervoerder anders verlopen, al doen wij er alles aan om dat te voorkomen.

Mocht je hierover nog geen contact met ons hebben opgenomen, dan willen we je graag vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@foryougifts.nl met je bestelgegevens. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

• Jacqueline
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Levering via GLS liep slordig. Doos en kaart is volgens de afspraak mooi en goed.

Hi Jacqueline,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat de doos en kaart mooi en naar wens waren! Wel jammer dat de levering via GLS niet helemaal soepel is verlopen — dat is natuurlijk niet hoe wij het graag zien.

We geven je feedback hierover graag door aan GLS, zodat zij dit kunnen meenemen in hun bezorgproces.

Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

• Pamela Groeneweg
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Ik vind het echt balen, veel geld betaald voor een hele slechte aflevering van het product. Een fruitmand besteld met kaart voor goede vriend die een erg slechte diagnose heeft gekregen. De tekst in de kaart is er niet in gekomen en ook niet van ons als gezin als afzender. Er is een heel andere tekst gebruikt met als afzender een vrouw en dit was echt gênant, zeker omdat de vrouw van onze vriend zich erg afvroeg wie deze vrouw was. Zo slecht en zeker in deze situatie.

Beste Pamela,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat ontzettend vervelend om te horen dat er iets is misgegaan met de kaart bij uw bestelling, zeker gezien de persoonlijke en emotionele aanleiding. Wij begrijpen heel goed hoe pijnlijk en verwarrend dit moet zijn geweest voor u, uw gezin én de ontvanger. Onze oprechte excuses hiervoor.

Een dergelijke fout mag absoluut niet voorkomen. We nemen dit dan ook zeer serieus en gaan intern onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Graag komen wij met u in contact om dit op een passende manier op te lossen. Wij verzoeken u vriendelijk om een e-mail te sturen naar klantenservice@foryougifts.nl met het ordernummer en eventueel aanvullende informatie. Dan zorgen wij dat uw melding direct wordt opgepakt.

Nogmaals onze welgemeende excuses. We hopen u alsnog een passende oplossing te mogen bieden.

• Thm Kessels
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Ander produkt gekregen als afgebeeld Gaan niet zo lang mee Lopen al leeg

Hi,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat het ontvangen product niet overeenkwam met de afbeelding én dat de ballonnen al vroeg leegliepen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en zeker niet wat u van ons mag verwachten.

Wij willen dit graag voor u oplossen. Mocht je nog geen contact met ons team hebben opgenomen dan vragen wij jou om dit alsnog te doen via klantenservice@foryougifts.nl, ons team helpt jou graag verder.

Onze excuses voor het ongemak, en bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

• John V lieshout
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

1e levering was niet zo best maar kregen meteen vergoedingsbon. Nu 2e bestelling ontvangen en deze was stukken beter.

Hi John,

Bedankt voor de beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden was over deze bestelling!

• Marijke Kroon
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Ik ga mijn hulp hier blij mee maken. Ziet er heel leuk uit!!

Hi Marijke,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het pakket.
    Wij hopen je weer terug te zien in onze webshop.

• Reception Maersk
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Bloemen werden op het verkeerde adres ge

Hi Reception Maersk,

Wat vervelend om te vernemen dat je ontevreden bent, onze welgemeende excuses voor het ongemak.
    Mocht je nog geen contact hebben opgenomen dan vragen wij jou om dit alsnog te doen via klantenservice@foryougifts.nl, ons team helpt jou graag verder.

• AM B
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Was een cadeau en werd erg positief ontvangen.

Hi AM B,

Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling.
    Leuk om te horen dat het goed ontvangen werd.
    We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

• Marijke
    Geverifieerde klant van FOR YOU GIFTS

Snelle goede service , ga zeker nog eens bestellen

Hi Marijke,

Wat super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service.
    We hopen je zo snel weer terug te zien in onze webshop.