FB Stores

FB Stores

Webshop verkoop van verschillende artikelen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn.
7,7

• Marc
    Geverifieerde klant van FB Stores

Een aangename kennismaking met het bedrijf en een hele prettige omgang met het personeel (met name met Kasper contact) gehad. Snel, flexibel en welwillend.
    Een bevestiging van; bestellen, betalen, verpakken en versturen- fijn.
    Het gekochte artikel voldoet aan de verwachting. Verbeterpuntje zou kunnen zijn om niet louter een verkoop/gebruikstekst (die zeker wel goed en handig is) op de site te vinden maar ook wat productspecificaties. De specificaties kreeg ik zonder enige problemen bij navraag.

Dus al met al, supertevreden en graag nog eens!!

• M P Coenen
    Geverifieerde klant van FB Stores

Het artikel dat ik had besteld was niet in voorraad. Ik werd daarover gebeld en een vergelijkbaar artikel werd zonder extra kosten aangeboden. Dit was zeer snel in huis! Prima service!

• Hoe beoordeel je FB Stores?

• Anneke van der Graaf
    Geverifieerde klant van FB Stores

Ik heb de verkeerde kleur gekregen.

• Terence van Koert
    Geverifieerde klant van FB Stores

Pakket niet geleverd niets in de brievenbus samen met een ander pakketje, daarom wil ik het op een postpunt geleverd krijgen niet in een brievenbus. Weer gejat. Ik betaal geen cent

• Benno
    Geverifieerde klant van FB Stores

Mooi product, snelle levering. Helemaal top.

• Coen
    Review voor FB Stores

Ze hadden blijkbaar een verhuizing waardoor mijn bestelling een dagje later was, maar ze hebben het goed opgelost met mij en ik ben er helemaal blij mee

• Marcel den Heijer

ging iets mis met levering 28 mei
    verder niets meer van hen vernomen ook niet wanneer gelevert word

• Caroll Van Groningen

Toppers