FAKKELSHOP
Brent Van Santfoort
Hebben het kei goed gedaan. Zeker een aanrader!!!
Richard Beekhuizen
Hele goede en snelle bezorging en gratis cadau er bij
Hoe beoordeel je FAKKELSHOP?
Robin
2 artikelen niet ontvangen, daar waar jullie bevestigen dat het wel gewogen en verstuurd is. Conclusie betaald voor producten welke ik niet heb ontvangen
Jord
Goede service! Snelle levering
Jo SCHANDEVYL
Snelle en correcte levering - Prijs/kwaliteit
Ruben Rademaker
Topservice, snelle levering en goede kwaliteit!
Kubilay Er
De fakkels waren van super slechte kwaliteit iedereen was ontevreden. Ik bestel nooit meer van jullie website
Matthias De graaf
De kleur rood was er helemaal niet. Was gewoon grijs. Ik had net zo goed papier in de fik kunnen steken. Echt zonde van mijn geld geweest.
Jane Van der Ven
Snelle levering en in veilige zak afgeleverd!
Hillebrand Jan Wip
Super rookpotten, alleen her lipje is wat onstevig, als je die kapot trekt kan je het niet meer gebruiken
Orhun Ozcan
Sommige fakkels gingen niet aan , had er 20 besteld 4 van was niet aan gegaan zonde van mijn geld! En heb er nu niks meer aan het was een voor een bijzondere dag nodig jammer genoeg.
Mees El hamdouni
Het kwam intact binnen en heb het nog niet gebruimt maar het ziet er erg goed uit
N.v.d. Reijden
Marijn Swartjes
Perfect en netjes geleverd
John Verbeeck
Letterlijk nog niks binnen gekregen , dpd zegt 10 sept niet mogelijk om te leveren maar laat ook geen pick up adres achter
Antwoord van FAKKELSHOPBeste, wij zien dat het onmogelijk was om jouw bestelling af te leveren. Wij komen graag met jou in contact. Team Fakkelshop
Nick Ijzerman
Snelle levering binnen 2 dagen thuis
Marcel Stuve
Snel en betrouwbaar als altijd
Cido Sloterwijk
Goede services
Jelle Eppenga
Snelle levering, goede prijs en fakkels zijn van thop kwaliteit.
Angelique van der woude
snelle levering prima service