F Talens IndoMarmer
Inez Van mil
We hadden eerst waskommen elders gekocht voor 630 euro per stuk!! Deze vielen zwaar tegen, dus retour gestuurd. Toen kwamen we bij indo marmer terecht en kozen daar de kommen die we voor ogen hadden, voor 107 euro per stuk. Toen ze geleverd werden waren er helemaal blij, super mooie waskommen waar we al een tijd naar op zoek waren!
Marjon
Duidelijke website, snelle levering
Hoe beoordeel je F Talens IndoMarmer?
Judith Müller-Willems
alles bestens
Sabine
Snel en prachtig materiaal!
Ria Van der Putten
Hele mooie kwaliteit. En super goed verpakt.
Carlo Van Hoeck
Geweldig!
H. de Boer
Mooie producten, goede prijzen. Ik gebruik ze alleen voor een ander doel dan waarvoor ze worden verkocht 😊 -
Kornelia Dobkowska
Great service.
Kornel J.
Die bestellte Obstschale aus Marmor ist sehr schön. Die Lieferung erfolgte super schnell mit einwandfreier Ware. Somit alles bestens und gerne wieder.
Silke
Heel blij met de geleverde waskom. Precies zoals op de foto’s! De waskom werd snel geleverd en goed verpakt.
Attila
Geweldig mooie fruitschaal. In het echt nog beter dan op de foto, heel erg blij mee
Natasja V.
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit-prijs verhouding. De waskommen type Mangkok marmer zijn heel mooi en zijn heel betaalbaar.
Gerda Würdemann
Fairer Preis und sehr schönes Waschbecken.
Heike Dörr
sehr schönes Waschbecken das gut eingepackt und zügig bei uns angekommen ist.
Thomas Berneike
Sehr schönes Waschbecken. Immer gerne wieder.
Yannick
Snelle levering, reageren snel en helpen met elke vraag. Bij de levering was een onderdeel beschadigd geraakt en hebben mij zonder probleem geholpen.
Cornelia
Super Service !!!
Hennie
Goede en snelle service ook erg vriendelijke eigenaar
Esther Wittmaier
Tolle Qualität,super Lieferung und Preis. Wir würden immer wieder bestellen.
Dagmar P.
Tolle Ware,schnelle Lieferung, super Preis,empfehlenswert!!!