ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen
Marco
Snelle reactie en uitgebreide uitleg op al mijn vragen betreffende een infraroodpaneel voor mijn massagepraktijk. Snel en keurig geleverd. Helemaal tevreden met de hele afhandeling van de bestelling. Het paneel is mooi, geeft verrassend veel licht en de warmte is aangenaam, zonder dat je het gevoel hebt dat je geroosterd wordt, wat soms bij panelen kan voorkomen. Dit paneel heeft dat dus niet. Gebruiksvriendelijke console, ook bedienbaar op je smartphone.
Jr Van dommelen
Zeer mooi product.
Hoe beoordeel je ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelen?
John van Tilburg
Mooi infrarood paneel van 1150W, snelle levering. Geeft veel warmte en snel te plaatsen. Wifi aansturing werkt met Tuya Smart app perfect.
roland kraus
Snel i
Piet van Langen
Snelle levering en een geweldig infrarood plaat voor in de badkamer. Heb de plaat aan het plafond bevestigd.
Rui Santos
product niet op voorraad, super goed geholpen door klantservice, meedenkende in oplossingen en opties. super tevreden met de uitkomst.
Bedankt -
Henri Pennings
snelle en goede levering. Was alleen via DPD is niet de beste!
Antwoord van ExtraWarmte.nl - specialist in infraroodpanelenDag Henri, In 99% van de leveringen gaat het prima, maar het het gaat ook wel eens mis via DPD (ook met DHL en PostNL). Onze excuses daarvoor. We zijn sterk afhankelijk van de pakketbezorgers en in geval van issues proberen we het snel op te lossen.
Marcel van Gasteren
Goed bereikbaar, na Instalatie nog een vraagje waar ik snel en deskundig bij werd geholpen.
Marc
Communicatie mbt levering niet geweldig.
Moest best wel een aantal keer zelf contact zoeken om er achter te komen wanneer het nu geleverd werd.
De webwinkel heeft mij persoonlijk benaderd en een verontschuldiging aangeboden
Dat vond ik attent.
aidough
snelle levering, postbedrijf liet steken vallen, extrawarmte pakte dit evengoed op en was betrokken en coöperatief. klantvriendelijk en accuraat.
Hans
Snelle levering.
Bert
Na eerste mail contact goed advies gekregen en bestelling geplaatst. Geleverd binnen de 4 werkdagen , komt uit Tsjechië. Goede Nederlands talige beschrijving, inmiddels zeer tevreden over de werking!
Peter Quick
Snelle levering ondanks een late aanpassing.
Bert van Osnabrugge
Alles volgens afspraak, snelle levering en goede instructies!
JP vd Bovenkamp
Prima service, vragen werden snel beantwoord. Levering ook prima.
Hélène
Fijn dat per email nog Nederlandse beschrijving en handleiding gestuurd wordt. Deze heb je echt nodig omdat je zowel de afstandsbediening als de 2 apps moet koppelen. Tip, zet wifiversterkers uit en start router opnieuw op bij koppel problemen.
Leo Van Dingenen
Bestelling en levering waren in orde.
jv
Goed advies, snelle levering en voldoen beide aan de verwachtingen.
Ruurd
Prima prijs en snelle levering
Geert Janssen
Mooi en goed kwaliteit paneel. Snelle levering