Euro-Label BV

Euro-Label BV

Euro-Label produceert en levert etiketten voor de allerbeste prijs van heel Nederland. Wij zijn innovatief, zeer flexibel en betrokken bij onze klanten. Mede door ons uitgebreide productportfolio en onze eigen productie voldoen wij aan de etiketteerbehoeften van al onze klanten. Bespaar flink op de aanschaf van labels en koop je labels zeer voordelig in onze webshop. Alle labels in onze shop zijn vele malen goedkoper dan de labels die origineel voor uw labelprinter worden verkocht.
9,2
Filter 2041 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1200 met beschrijving

• Anneke Verbrugge
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Had foutieve printer besteld, vlotte hulp voor retour en omwisseling. Top qua service.

• Klaas Ras
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Goed matriaal voor een goede prijs

• Hoe beoordeel je Euro-Label BV?

• Jeroen de Vries
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Snelle levering! Goed advies! Alles naar wens!

• Arin Sayadi

Alles prima

• Penningmeester VTHoflaan

Snelle levering!

• Warner Hartsuiker
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Eerste klas. Bestellling snel afgewerkt en afgeleverd. Zo kon ik snel weer verder

• Adrie Piree
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Goede service en snelle levering!

• Dominique
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Levering is niet zo fijn maar goede klantenservice en goede producten.

• Jacob Talen
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Op website staat hogere beschikbaarheid dan er daadwerkelijk aanwezig is! Beloofd dezelfde dag te versturen, maar na 4 werkdagen nog steeds niet binnen. Uiteindelijk wel netjes opgelost

• Daniël

Goede klantenservice

• Gerben Brouwer
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Keurige levering en goede service

• Sarah Jeffery
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Ik was ontzetten blij met mijn ervaring met Euro-label. Ik had een label printer besteld en kwam in de knoop met het contacten met mijn Macbook. De klantenservice stond meteen klaar om te helpen en binnen de kortste tijd was het opgelost (ook al had het mij een week gekost om het alleen uit te vogelen!). Snelle levering, vriendelijk en deskundig service - van harte aanbevolen.

• Corné Klerks
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Prima support en snelle levering!

• Alex van Leeuwen

Top service!

• Bogomil Stoyanov
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Customer service is not responding quickly by emails but I guess they were busy

• rob Aalders
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Volgens de webshop zouden (dure)labels geschikt moeten zijn voor de labelprinter, maar het is dus niet compatibel… frustrerend

• R Franken
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Prima en snelle service. Klein aandachtspuntje. Dacht dat het blanco oranje kaartjes waren geen speelkaarten. Verder prima qualiteit

• G VAN DAM
    Geverifieerde klant van Euro-Label BV

Uitstekende service. Ze hebben goed geholpen toen ik er niet uitkwam met het aansluiten van de printer.

• Bryan Saas

snelle levering, producten prima,