Esthecin
Het haarserum voor vrouwen en mannen om haaruitval om te zetten in haargroei.
haarproducten haaruitval
8,5
Filter 229 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 225 met beschrijving

• Jan Wijnen
    Geverifieerde klant van Esthecin

Levering was er snel, wellicht oude voorraad in actie. Weet na jaren gebruik, of ik het wel of niet gemist zou hebben.

• Cathy Daems
    Geverifieerde klant van Esthecin

Goede service en vooral een uitstekend produkt. Het werkt heel effectief. Houden zo aub.

Antwoord van Esthecin

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
    We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service. we streven er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

• Hoe beoordeel je Esthecin?

• Idi van Sambeek-Simons
    Geverifieerde klant van Esthecin

Mijn bestelling was bezorgd bij een afhaalpunt, terwijl ze niet aan huis hebben bezorgd hoewel ik wel thuis was. Door GSL. Heb bij Esthecin na moeten vragen waar het pakket bezorgd was. Daarna zelf opgehaald.

Antwoord van Esthecin

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling! We waarderen uw feedback enorm en zijn blij dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

• janny meijer
    Geverifieerde klant van Esthecin

Altijd snel en accurate levering.
    Bijzonder goed product. Zelfs mijn ( Duitse) kapper- die met topmerken werkt- is enthousiast over dit product.

• Annemarie

snelle levering,prima!

• Anja
    Geverifieerde klant van Esthecin

Snelle levering, goed produkt mèt resultaat.

• Agnes Gilissen

• Madeleine Bär

Goed product

• Mieke van Baal
    Geverifieerde klant van Esthecin

Goed spul, wel erg prijzig

• Agnes Gilissen

Binnen 3 dagen.

• Louise De Widt

snelle levering goed product

• Joyce
    Geverifieerde klant van Esthecin

Ik gebruik Esthecin al sinds 2 jaren en ben heel tevreden! Mijn haar is veel sterker geworden en ik verlies geen haren meer. Ook is mijn haar voller.
    Ik blijf Esthecin gebruiken!

• Patricia Hoekstra
    Geverifieerde klant van Esthecin

Kan niet beoordelen hoeveel vooruitgang er geboekt is

• Te duur en weinig resultaat
    Geverifieerde klant van Esthecin

Ik vind Esthecin veel te duur, alleen voor de happy few.
    Ik gebruik het al anderhalf jaar, zie geen merkbaar resultaat.

Antwoord van Esthecin

De werking van Esthecin is afhankelijk van de aanwezigheid van haarzakjes en de kwaliteit daarvan.
    Dat betekent: Als er geen haarzakjes meer aanwezig zijn zal Esthecin niet kunnen werken.
    Als de haarzakjes erg zwak zijn duurt het langer voordat er nieuwe haren met het blote oog zichtbaar zijn. Dat kan makkelijk tot 9 maanden duren.
    Indien u vragen heeft over het gebruik van Esthecin of hier meer duidelijkheid over wenst, kunt u contact opnemen via helpdesk@esthecin.nl

• Anoniem
    Review voor Esthecin

Levering binnen de opgegeven tijd

• Anoniem
    Review voor Esthecin

Ik gebruik het nu ongeveer 2 jaar, het resultaat is dat mijn haar niet voller is geworden, maar ook niet dunner daar ben ik dus wel tevreden over, het zou fijner zijn als het voller zou worden.