Equilog
Wendy De Weij
Het was niet duidelijk of de bestelling doorgekomen was of niet, geen bevestigingsmail ontvangen. Berichten gestuurd naar de klantenservice, maar ook hier geen manier om te zien dat het verzonden was en ook geen reactie opgekregen. Geen fijne manier van bestellen zo. Product is wel netjes aangekomen uiteindelijk, maar de onduidelijkheid is storend.
Bryan vader
Kwam niet binnen hebben gelijk contact opgenomen en verder afgehandeld product is verder zoals besteld
Hoe beoordeel je Equilog?
Sofie Dehasque
Na een week nog zelfs geen track and trace ontvangen. Geen bevestingingsmail van mijn bestelling na betaling, niks . Jammer.
Fenny Meijerhof-Klunder
Ik twijfelde nog wat over een hartslagmeter. Mail gestuurd en snel en goed geholpen. Uiteindelijk ook de hartslagmeter besteld en heel blij mee!
H Tra
Snel verstuurd, fijne service!
Ilona Görög
Denken met jou mee! Heel erg tevreden
M Bakker
Besteld. Betaald en geen
R. Ketelaar
Fijne website, weinig verzendkosten heel prettig. Alleen de verzendtijd van 3 dagen vind ik lang en heb het nog niet ontvangen( brieven bus pakketje)
Ingrid Quaedflieg
Hele goede service ook als je vragen hebt reageren ze snel, alleen jammer dat we langer als een week hebben moeten wachten tot dat de verbreders voor aan de equibelt verstuurd werden. Verder een top bedrijf.
Ruud Overes
Snelle levering, goede service and prima advies
ilse de bruyne
fout product geleverd
Suzanne Vink
Helaas was de batterij leeg. Hierdoor lukte het niet om de zender te connecten met de receiver. Als ik iets nieuws bestel, verwacht ik daar een volle batterij bij.
mireille wosten
Mooi product, en snel geleverd
Paulien Straus
Goed en deskundig advies
Marie-lucille Varenkamp
Kon de zender niet meteen koppelen aan mijn horloge want ik had een zender met lege batterij gekregen. Dat vind ik niet zo klantvriendelijk. Verder is alles goed!
Jan Bruning
Het horloge heeft te veel functies voor het gebruik Endurance.
Het is niet eenvoudig om te gebruiken.
De GPS werk niet optimaal van de Polar Grit X -
Rachel Marty
Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen.
Danny Van den Barselaar
Correcte behandeling
Marie-lucille Varenkamp
Ik ben blij met mijn aankopen. Snel bezorgd
Margje Calis
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levertijd van mijn bestelling.
Suzanne heeft mijn prettige geholpen met het beantwoorden van vragen en het contact maken van de sensor met het horloge. De hartslagmeter blijft goed zitten tijden het rijden. Hartslag van het paard is goed te zien op het horloge en in de app van Polar