Equilin, veterinaire paardenvoeding
B. Spruyt
goede, snelle service. duidelijke informatie op hun site
marjilde Prins
Top balancer en snel geleverd
Hoe beoordeel je Equilin, veterinaire paardenvoeding?
Sandra Snijders
Heel fijne balancer mijn paard lust het graag en doet het er heel goed op
Kim
Super snelle levering!
ANNETTE
Bankcontact (BE) werkte eerst niet , dus heb ik de bestelling op 'open rekening' geplaatst. Ik had verwacht mijn bestelling pas te ontvangen als er betaald werd maar de klantenweervice liet mij weten , dat ze al vertrokken is. Ik had dan nog alle tijd om te betalen. Maandag ochtend was het paket er ... Mooie service !
Neeltje Strick
Fijne site en zeer snelle levering
Pauline
Snelle levering en altijd goede service via mail
Nicole S
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Hoe de paard gaat reageren op haar nieuwe voer is nog even afwachten. Maar heb goede verwachtingen.
Hanneke Van der lee
De producten zijn super, de bezorging slecht. Mijn voer zou op vrijdag geleverd worden, wij waren thuis, kreeg ik een mail dat we niet thuis waren en dat het voer naar een service punt gebracht zou worden... die mail moet nog steeds komen en ik heb geen voer
Antwoord van Equilin, veterinaire paardenvoedingBeste Hanneke, vervelend dat de bezorgdienst er een potje van heeft gemaakt. Een klacht daarover indienen bij DPD heeft het meeste effect. Wij kunnen dit namelijk niet verhelpen. Bij elke bezorgdienst is er af en toe een bezorger die er met zijn pet naar gooit en het makkelijker vind om alles bij het afhaalpunt te droppen helaas.
Voer kunne we wel vandaag nasturen, het pakket komt wel altijd weer boven water. -
Mieke
Annette heeft voor mijn 3 paarden een heel duidelijk voedingsadvies gegeven. Alle 3 gaan super op het voer. Mijn 30 jarige IJslander heeft sinds 3 maanden Comfort en Balancer. De maagklachten zijn verdwenen en hij is weer heel vitaal en vrolijk. Enorm blij met dit voer!
Marieke
Snel, goede service, maar de site blijft echt mega onduidelijk en meer gericht op bedrijven met dat calculeren zonder btw etc.
Nance
Vlotte levering.
Carina Weis
Snelle reactie via mail, altijd persoonlijk en goed advies. Mijn paarden zien er echt enorm goed uit dankzij dit voer. Ik ben gestart met een mager paard die slecht aan kwam, maar dankzij de service en de kwaliteit was ze binnen 6 weken in vorm! Echt super blij mee!
Rineke Valk
We gebruiken nu 4 maanden Equilin. Bij vragen hebben we altijd snel antwoord en een goed advies. Mijn paard ziet er prachtig uit, is plezieriger in omgang geworden en levert topprestaties; heel blij mee!
Marlous van Kampen
Ik geef de Equilin Basic al jaren aan mijn paarden. Ze doen het er goed op.
Tamara Jj Mengers
Altijd zeer tevreden Happy me and Horses ❤️
Ilona
Snelle levering. Verder kan ik er nog niet veel over zeggen, want we zijn net begonnen!
mireille klein
Zoals altijd weer goede service, advies en snel geleverd.
Jessica
Super service en producten ... gebruik de balancer al heel lang en het geeft echt een positief effect op mijn paarden!!
ANNETTE
superrap gelevert , ondanks DHL niet bij mijn huis stoppte en ik het mocht afhalen ergens in het dorp.