Equilin, veterinaire paardenvoeding
Vanessa Wils
Karin
Goed advies en begeleiding. Paard ziet er goed uit. Mentaal veel meer relaxed. Fysiek gevoeligheid van maag/darmen veel beter onder controle.
Hoe beoordeel je Equilin, veterinaire paardenvoeding?
Nancy
Schnelle Versendung
Margot
Makkelijke webshop, mooie producten en supersnelle levering!
Sarny Heijnen
Keizers
Snelle levering! Erg tevreden over het resultaat.
Vervoort
Goed product
Sandra Raaijmakers
Het was snel besteld en bezorgd.
Els vangronsveld
heb ze nog niet aangekregen
Antwoord van Equilin, veterinaire paardenvoedingGoedendag Els, vrijdag hebben we je een bericht gestuurd dat het adres niet goed stond en dat dit is gecorrigeerd bij de vervoerder. Hierdoor heeft het pakket enkele dagen vertraging heeft opgelopen. Waarschijnlijk wordt het morgen bezorgd.
Judith Bijl
Heel blij met deze geconcentreerde balancer. Vrij van onnodige ballaststoffen en zonder toegevoegd ijzer.
Monique Van Zeist
Snelle levering goed advies! 👍
Steven Veldhuis
heel goed voer!
farah
Levering super snel. Jammergenoeg de verkeerde zakken geleverd. Terwijl de pakbon aangeeft het geen geleverd te hebben wat er besteld is. Direct klantenserviceteam een bericht gestuurd met foto's. Jammergenoeg moet ik nu weer enkele dagen wachten tot ik het juiste voer krijg. En dat terwijl mijn voer al bijna op was. Heb nu moeten mengen met een beetje voer wat ik dus dit keer niet besteld had. Omdat mijn paard anders geen eten heeft. Dikke pech voor mijn paard dit keer.
Floor van den Dungen
Goed product altijd al geweest, een goede aanvulling naast mijn behandelingen voor de paarden. Om ze terug zo natuurlijk mogelijk in hun voeding en zo compleet mogelijk te kunnen voorzien. Zeker in tijden als deze, waarin steeds meer van paarden wordt gevraagd, niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel.
Christel D'hont
Alles in orde, zoals altijd
Sannie
Altijd snel en netjes geregeld. Service is ook top!
Brigitte
Goede gezonde natuurlijke voeding voor mijn paard. Snelle levering.
Geraldine
Geweldige producten, altijd snel geleverd!
AWH Caubogroenestijn
Snelle levering, top voer!
AdVlies organisatiecoaching en interimmanagement
Snelle en goede service op het gebied van levering en beantwoording van vragen. Daarnaast zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.