Equilin, veterinaire paardenvoeding

Equilin, veterinaire paardenvoeding

Equilin, veterinaire paardenvoeding heeft het nieuwe voeren ontwikkeld voer dat voldoet aan de werkelijke behoeften van het paard. Equilin gebruikt natuurlijke grondstoffen en doet nooit concessies aan de kwaliteit. Daarbij worden de producten regelmatig getoetst en verbeterd aan de laatste wetenschappelijke inzichten.
9,5
Filter 976 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 540 met beschrijving

Taal

• Klaske

Top voer! De paarden doen het er super op 🤩

• Marieke Hoffmann

Snel en goed geregeld

• Hoe beoordeel je Equilin, veterinaire paardenvoeding?

• Phebe de Heus
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Zeer snelle levering, eenvoudige bediening van de website.

• Shirley de Jongh
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Snelle levering en paard wordt steeds gezonder

• Christina S
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Fijne voeding , ziet snel verschil. Vacht is niet meer dof, hoeven zijn top!

• Sandra Nieuwhof
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Mijn paard heeft Chlamydia gehad en daarna nog een zeer heftige salmonella infectie, ze heeft sindsdien altijd problemen gehad met voer/hooi wisselingen en sommige merken gaan überhaupt niet, en aangezien het nogal een stresskip is werkt dat ook niet mee, Nu staat ze op Equilin Balancer en Equilin Comfort, en gaat het nu heel goed. Heel blij mee!! Hopelijk blijft het zo

• wendy de clercq

heel goede snelle service

• B. Spruyt
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

goede, snelle service. duidelijke informatie op hun site

• marjilde Prins
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Top balancer en snel geleverd

• Sandra Snijders
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Heel fijne balancer mijn paard lust het graag en doet het er heel goed op

• Kim

Super snelle levering!

• ANNETTE
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Bankcontact (BE) werkte eerst niet , dus heb ik de bestelling op 'open rekening' geplaatst. Ik had verwacht mijn bestelling pas te ontvangen als er betaald werd maar de klantenweervice liet mij weten , dat ze al vertrokken is. Ik had dan nog alle tijd om te betalen. Maandag ochtend was het paket er ... Mooie service !

• Neeltje Strick
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Fijne site en zeer snelle levering

• Pauline
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Snelle levering en altijd goede service via mail

• Nicole S
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Hoe de paard gaat reageren op haar nieuwe voer is nog even afwachten. Maar heb goede verwachtingen.

• Hanneke Van der lee
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

De producten zijn super, de bezorging slecht. Mijn voer zou op vrijdag geleverd worden, wij waren thuis, kreeg ik een mail dat we niet thuis waren en dat het voer naar een service punt gebracht zou worden... die mail moet nog steeds komen en ik heb geen voer

Antwoord van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Beste Hanneke, vervelend dat de bezorgdienst er een potje van heeft gemaakt. Een klacht daarover indienen bij DPD heeft het meeste effect. Wij kunnen dit namelijk niet verhelpen. Bij elke bezorgdienst is er af en toe een bezorger die er met zijn pet naar gooit en het makkelijker vind om alles bij het afhaalpunt te droppen helaas.
    Voer kunne we wel vandaag nasturen, het pakket komt wel altijd weer boven water.

• Mieke
    Review voor Equilin, veterinaire paardenvoeding

Annette heeft voor mijn 3 paarden een heel duidelijk voedingsadvies gegeven. Alle 3 gaan super op het voer. Mijn 30 jarige IJslander heeft sinds 3 maanden Comfort en Balancer. De maagklachten zijn verdwenen en hij is weer heel vitaal en vrolijk. Enorm blij met dit voer!

• Marieke
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Snel, goede service, maar de site blijft echt mega onduidelijk en meer gericht op bedrijven met dat calculeren zonder btw etc.

• Nance

Vlotte levering.

• Carina Weis
    Geverifieerde klant van Equilin, veterinaire paardenvoeding

Snelle reactie via mail, altijd persoonlijk en goed advies. Mijn paarden zien er echt enorm goed uit dankzij dit voer. Ik ben gestart met een mager paard die slecht aan kwam, maar dankzij de service en de kwaliteit was ze binnen 6 weken in vorm! Echt super blij mee!