Epigenetix
Epigenetix is een premium vitaminemerk. gebaseerd op ruim 30 jaar kennis en ervaring in Orthomoleculaire Geneeskunde en Epigenetica.
9,0
  • Kimmie
    Review voor Epigenetix

Wat een goed merk zeg! Ik heb al vele merken geprobeerd in mijn leven, maar dit merk is ongelooflijk goed en zeer effectief. Ik voelde zoveel verschil al binnen een paar dagen en dat terwijl ik toch altijd zeer goede merken kocht. Het verklaart ook wel waarom ze iets duurder zijn, de grondstoffen moeten echt mega puur zijn om dit snelle effect te hebben in je gezondheid. Mijn energie is weer terug en mijn brein helderheid en focus is echt ongelooflijk goed sinds dat ik de producten van Epigenetix gebruik. Overigens heb ik advies gehad van hun epigenetisch specialist, een consult vraag je aan per email en is een echte aanrader. Ze hebben echt ongelooflijk veel kennis. Het is altijd handig om te weten wat je moet gebruiken, omdat alle producten met elkaar samenwerken om nog meer gezondheid en energie terug te geven. Ga vooral zo door Epigenetix ik koop echt niets anders meer!

• March
    Geverifieerde klant van Epigenetix

Snelle levering, deskundige en hele fijne klantenservice, geweldige kwaliteit. Ik voel mij zoveel beter door de producten van Epigenetix!

• Hoe beoordeel je Epigenetix?

• Xanne
    Geverifieerde klant van Epigenetix

Snel geleverd. Mooie potten en na een aantal dagen voel ik al een opmerkelijk verschil.

• CS
    Geverifieerde klant van Epigenetix

Bedankt voor de snelle levering. Alles was netjes ingepakt. Tot de volgende keer👋