Enjoythesun
Margriet van Stuyvenberg
Goede service, meer dan keurige verpakking.
Jannet
Goed! Ik had lampjes besteld die ik uiteindelijk niet mooi genoeg vond. Contact opnemen voor het retour proces lukte vreemdgenoeg niet. Maar ik vond op de website een retourformulier. Ik heb het teruggestuurd en keurig bericht gekregen en mijn geld teruggestort. Dus prima!
Hoe beoordeel je Enjoythesun?
Marjolein Van Zuilen
Product ziet er anders uit dan op de website. Ik zag dat de verpakking dezelfde foto's heeft als op de website, maar de lampjes die daadwerkelijk in de doos zitten hebben een andere kleur.
Jelly
Snelle zending en super leuke lampjes!
Willem Haast
Prima leveringen!!
G.M. Topper
Goed afgehandeld!
Henk
Vlotte levering helaas stuk ontvangen .mail gestuurd met een foto volgende dag was de nieuwe al weer onderweg
Corina Blommers
Snelle en goede levering
E.M. Onderweegs
notl ijslmhio uosain tmneenirtaa
cg gke ieoetnviwle nginervs ejn bn zaalGgnrut -
Diana
Snelle verzending, goed verpakt. En superleuke lampjes!
Joke ter Harmsel
Schuurlampje op zonneenergie: leuk mooi lampje, laadt prima op. Snel bezorgd. Kortom: blij mee!
MemyselfI
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Gerrie A
Duurde 3 weken, maar dat wisten we bij de bestelling al. Hele leuke kippen. Staat erg leuk in ons grasveldje.
Zeer tevreden! -
Nelleke
Wat een leuke webwinkel. Ik ben zo blij met mijn lampjes! Ze zijn fantastisch.
Ook veel sneller geleverd dan verwacht. Top. -
Ivette Bontenbal
Supersnel geleverd, hele mooie buitenlampjes, zeer tevreden
Maggy Nelissen
Twee mooie decoratieve haantjes gekocht en na drie maanden ging een van hen het licht niet meer aan ! Maar met een berichtje dadelijk een nieuw gratis opgezonden ! Dat is dan wel een super service hartelijk dank 👍
Kim
Alles was helemaal goed, blij met mijn lampjes!
Lynn
Ik deed een grote bestelling omdat de lampen er op de website leuk uit zagen, maar:
- 2 lampen werden beschadigd geleverd, 1 daarvan maakte onderdeel uit van een set van 2 gelijkaardige lampen, waardoor de 2e lamp geen nut meer heeft
- 1 lamp was grijs terwijl die op de website zwart was
- De sfeervolle marokkaanse lamp was in werkelijkheid een fel wit licht
- Enz.
Ik mag de lampen enkel retourneren op eigen kosten, wat zeer duur is van België naar NL, en wat niet nodig was geweest als ik had ontvangen wat ik bestelde. Er wordt geen andere oplossing geboden i.t.t. wat hieronder wordt beweerdAntwoord van EnjoythesunBeste,
Bedankt voor uw aankoop bij ons, maar wel jammer dat het verloop erna zo omschreven wordt in uw review. Na ontvangst van uw mail hebben wij namelijk gelijk een terugbetaling geregeld voor de 2 beschadigde artikelen. De andere artikelen waar u het over kleurverschil heeft, dit zijn professionele foto's van de leverancier zelf bij alle producten. Wij proberen hier zo zorgvuldig mogelijk in te zijn.
Als een klant teleurgesteld in iets is willen wij uiteraard altijd wel graag helpen en kijken wat we kunnen doen. Bij u kregen we helaas gelijk een ECC dossier dreigement en deze review eroverheen. -
Walter De Ridder
Wij hebben de bestelling nog niet,waarom moest ik mijn adres nog eens opgeven?
Antwoord van EnjoythesunBeste,
Omdat uw adres onvolledig was ingevuld hebben wij deze gegevens opnieuw aan u gevraagd en doorgestuurd naar GLS. Die gaan dit nu verwerken en het pakket z.s.m. bij u bezorgen. -
Tanja
Leuke solar lampjes gekocht. Van de 3 doet 1 het niet goed. Contact gehad en er wordt een nieuwe opgestuurd. Vriendelijk geholpen.