Elixir Parfums
Elixir Parfums: betaalbare Arabische en westerse geuren van topkwaliteit, snel en veilig verzonden, en persoonlijke aandacht voor de wensen van elke klant.
9,7
Filter 309 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 160 met beschrijving

• Suhib Suhib albash

اسعار جيده وخدمه ممتازه

• Mariya Hristova
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Excelente servicio.El envio ha sido muy rapido.El perfume me ha encantado.Recomiendo muchisimo !!!Sin duda repetire!!!

• Hoe beoordeel je Elixir Parfums?

• Peter Jongebloet
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Ik maak bij deze mijn excuus ik heb twee bestellingen door elkaar gehaald De bestelling van Elixer prafums was supersnel ontvangen en top verpakt 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

• Demi Hoekstein
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Snelle levering, goede prijs voor heerlijke parfum! Ik ga zeker opnieuw bestellen

• Omar Qurayshi
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Super convenient eindelijk fragrance world supplier in benelux

• Zizoe

Ik

• Veerle
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Ik had om 22.30 nog een bestelling geplaatst en het was de volgende dag (een zaterdag) al in huis, en dat tijdens Black Friday. Ik was echt wel aangenaam verrast.

• Paul Vaessen
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Product/parfum is goed. Levering met Postnl is een grote katastrophe. Beter met DHL/UPS of iets dergelijks. PostNL krijgt het niet geregeld je moetgedeeltelijk zover naar afhaallocaties rijden omdat die in buurt vol zitten , dat je net zo goed naar een fysieke winkel kunt gaan

• lydia nijssen
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

leuke aanbieding gescoord helemaal top snelle levering

• JP DC
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Goede producten, snelle levering.

• Sorina Toma
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Ik aarzelde eerst omdat deze website niet veel recensies heeft op Trustpilot, maar ze zijn erg snel en de parfum ruikt geweldig! Ik raad het aan!

• Natasha
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Snelle levering ben heel blij mee

• K. V.
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Goed, ik kan niet anders zeggen: Direct contact, product metéén opgestuurd, vriendelijk, duidelijk, prima service!

• Kemal

Meilleur prix

• Stanley Oosterlen

Snelle service en bezorging 💪🏻

• Ahmet Colakoglu
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Goede service,product zoals vermeld,goede kwaliteit,en snelle service.

• Vanessa Ferero
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Mooie prijzen, goede geuren. Levering was zo snel en pakket was heel goed ingepakt.

• Rick

Snel en goed

• S Huur

Snel en goed.
    Samples zou inderdaad wel de pijn verzachten van de nogal prijzige verzendkosten.

• Benny
    Geverifieerde klant van Elixir Parfums

Zeer goede kwaliteit . Al meerder malen besteld en altijd zeer snel geleverd. Echter zou ik toch graag wat samples willen hebben telkens als je iets besteld. Zodat je nieuwe parfums kunt testen en als je deze goed vind.... dan kunt bestellen. Hopelijk komt dit in de toekomst.veel parfum sellers doen dit.