Eliassen Home & Gardenpleasure
Heel veel van de webshop ook live te bekijken in onze zaak in Ammerzoden vlakbij 's-Hertogenbosch.
Pauline van Kempen
Gemakkelijk besteld, snel geleverd en mooie kwaliteit!
Nn
Netjes en volgens verwachting geleverd
Hoe beoordeel je Eliassen Home & Gardenpleasure?
Bas Oldemans
Goede hulp via internet om tot het juiste product te komen. Daarna razend snelle levering. Prima zaak
Bart De Kersmaeker
Beetje groot.
Vaerke
Gewoon super goed!!! Snel in huis en dat vond ik heel heele erg fijn omdat het op een grafje geplaatst moest worden. Gewoon top! Nog nooit besteld hier maar is een aanrader. Fijn dat ik wat op het grafje heb liggen zo snel. Had nog een lampje besteld bij een ander maar die is nu nog niet eens binnen? Dat doet zeer. Daarom bestellen bij deze verkoper. Super vond ik het in deze moeilijke tijd!!
Henriëtte Bennitt-Maters
Goede website. Zeer snelle levering. Uirstekend verpakt dus glaswerk komt altijd heel aan.
Van der Aalst
Beeldje gekocht bij deze firma als relatiegeschenk. Heel goedkoop uitziende kwaliteiten zeker niet geschikt als relatiegeschenk. Voelde erg licht aan en zag er ook niet mooi uit. Daarom retour gestuurd. Op dezelfde manier verpakt als het aan mij verstuurd is en nu is het volgens hun kapot bij hen aangekomen. Komt ook inderdaad een foto bij van het beeldje wat op twee plaatsen gebroken is. Dit risico blijkt dus voor de koper te zijn, hou hier rekening mee. In eerste instantie zou ik dan ook mijn geld niet terug krijgen maar uiteindelijk toch wel.
Yvonne
Snelle verzending. Goede communicatie, Duidelijke website
J Bosch-Roffel
Vlot geleverd en zeer zorgvuldig verpakt
Alex Wijnen
Prima service, duidelijke afspraken en snel en zonder problemen door bedrijf zelf geleverd. Kwaliteit en service staat bij hen voorop.
Dick de Graaf
Prima verpakt en bezorgd!
B
Mooie online geregeld. Toppie
Pieternel Goudriaan
Zou bericht krijgen wanneer product weer aanwezig zou zijn, inderdaad snel een reactie en nu een prachtig paardje in huis.
Sabine Zwingmann
Schnelle Lieferung, aber leider nicht angekündigt wurden, ansonsten alles super
Birgit Walldorf
Ware kam mit Beschädigung an
Els De Beijer
Schilderij besteld heel snel geleverd.
Zeer goed vepakt en ziet er precies zo uit als op de foto. Zal hier zeker vaker kopen
Tamara
Snelle service en levering !
Ingeburg Gilsing
Die Steele passt perfekt zu meiner Figur!
Geri
Prachtig beeld. Zo ontzettend blij mee!
Thomas van Tetering
Perfecte snelle service en goed meedenken