Eindeloos Speelplezier

Eindeloos Speelplezier

Webshop met kinderspeelgoed, met een focus op open einde speelgoed en sensorisch speelgoed
9,3
Filter 7 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 6 met beschrijving

• natasja Lindenburg
    Geverifieerde klant van Eindeloos Speelplezier

Fijn contact met de klantenservice bij vragen, snel antwoord.

Antwoord van Eindeloos Speelplezier

Dankjewel voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling! Liefs, Marein en Larissa

• Conny Wijnands

goede service!!!!

Dankjewel voor je positieve review! Liefs, Marein en Larissa

• Hoe beoordeel je Eindeloos Speelplezier?

• Leanne
    Geverifieerde klant van Eindeloos Speelplezier

Na problemen met de levering goed contact gehad met de verkoper en fijn opgelost.

Antwoord van Eindeloos Speelplezier

Graag gedaan! Soms werkt PostNL niet mee, dat vinden wij ook enorm vervelend om terug te horen. We doen er dan alles aan om het zo goed en zo snel mogelijk op te lossen, blij te horen dat dat gelukt is. We hopen dat je blij bent met je bestelling en wensen jullie veel speelplezier!

• Jolita
    Review voor Eindeloos Speelplezier

Ondanks dat de dames aangaven dat het iets langer kon duren, was mijn bestelling heel snel in huis.

Antwoord van Eindeloos Speelplezier

Dankjewel! Jouw bestelling was inderdaad in onze vakantieperiode, maar we hebben alsnog ons best gedaan om alles zo snel mogelijk te versturen. Heel veel speelplezier gewenst! Liefs, Marein en Larissa

• Myrte
    Geverifieerde klant van Eindeloos Speelplezier

De bestelling is snel verzonden en met veel liefde ingepakt. Ik kon het doosje zo als kado geven.

• Jamy Boyla
    Review voor Eindeloos Speelplezier

Erg leuk speelgoed! Uitgebreid assortiment. Reageren snel op vragen. En het pakketje ontvangen is ook echt een feestje!