Eenmannenkado.nl
Ontdek onze kado's door te selecteren op het type man, de gelegenheid waarvoor jij een kado zoekt, of zoek lekker in alle kado's.
valérie surinx
Snel geleverd
Antwoord van Eenmannenkado.nlThanks Valerie!
Patricia Geens
Vlugge levering en vlug antwoord via mail.
Dank hiervoorAntwoord van Eenmannenkado.nlGraag gedaan Patty, tot een volgende keer en succes met je zoektoch naar de aanvulling! ;) Groetjes Sanne
Hoe beoordeel je Eenmannenkado.nl?
Deborah Ligthart
Netjes en snel bezorgd. Ingepakt voor kerst en er een lekkere chocolade letter bij extra.
Antwoord van Eenmannenkado.nlGeniet er van Deborah, graag tot een volgende keer!
Chris De schryver
Snel geleverd
Antwoord van Eenmannenkado.nlDank voor je review Chris!
Anoniem
Snel en netjes bezorgd en afgewikkeld.
Antwoord van Eenmannenkado.nlDankjewel voor je review! Groet Sanne
Linda Meijer
Super snelle levering en een gezellig vogelhuisje voor de toilet
Antwoord van Eenmannenkado.nlGeniet hete gezellige gefluit Linda!
Charona Gossele
Snelle levering, en er zat ook een gratis attentie bij! Aanrader!
Antwoord van Eenmannenkado.nlDankjewel Charona, en geniet van de attentie ;) Groetjes Sanne
Nora Smeets
Love it
Antwoord van Eenmannenkado.nlThank Nora!
Wilma Hendriks
Het vogelhuisje voldoet aan alles. Mooie vorm. Volume is te regelen. Iedereen wordt blij op ons toilet🥰
Antwoord van Eenmannenkado.nlHaha dat is herkenbaar Wilma, en wij worden blij van jouw leuke order. Fijne dag! Groet Sanne
Jootje
Snelle afhandeling. Zo leuk dat het mooi wordt ingepakt.
Antwoord van Eenmannenkado.nlDankjewel Jootje, leuk om te lezen!
DIANE BOONEN
Snelle levering. Goed afgehandeld.
Antwoord van Eenmannenkado.nlHeel veel plezier van je kado Diane! Groetjes Sanne
Carin
Super
Antwoord van Eenmannenkado.nlThanks Carin!
Gerard
Uitstekende levering en netjes verpakt.
Antwoord van Eenmannenkado.nlDankjewel Gerard, veel plezier van je kado!
Corrie van Bedijk
Snel en netjes geleverd. Ingepakt en wel. Scheelt mij weer werk.
Antwoord van Eenmannenkado.nlWat fijn om te horen Corrie, we doen het graag voor je!
Hans van Bergen
Geen snelle levering door vertraging Post.nl, verder prima verzorgd.
Antwoord van Eenmannenkado.nlWat vervelend Hans, helaas hebben we dat zelf niet in de hand. We proberen mee te bewegen in de drukte en flexibiliteit bij zowel DHL als PostNL maar het komt helaas nog steeds wel eens voor dat een pakket te laat geleverd wordt. Sorry namens hen en hopelijk heb je veel plezier van je kado.
Groet, Sanne -
jam schouten
snelle levering en geen verzendkosten
Antwoord van Eenmannenkado.nlDat is een positieve review Jam! Leuk om te lezen, thanks!
Mitchel Vermeulen
Alles geleverd zoals aangeven op de website. Geen opmerkingen.
Brigitte Aartsma
Mooie sokken voor vader en kind en lekker snel geleverd.
Antwoord van Eenmannenkado.nlDankjewel Brigitte, leuk om te horen. Veel plezier van de sokken!
Groetjes Sanne -
Brigitte Goossens
super leuk kado, je wordt er blij van
Antwoord van Eenmannenkado.nlWat leuk Brigitte, en dát maakt ons weer blij! :D
Nathalie L
Fijne website, leuke cadeaus en kaartjes. Goede service, postpakket zag er feestelijk uit!
Antwoord van Eenmannenkado.nlWat een complimenten, dankjewel Nathalie. Heel veel plezier van je kado! Groetjes Sanne