Educadora webshop
Met haar achtergrond als orthopedagoge staat Suzanne klaar om je deskundig te adviseren bij al je vragen. Samen vinden we wat het beste past bij jouw kind!
Mirjam Janssen-Post
Snel en duidelijk
Ingrid de Haan
Prachtig materiaal en goede service
Hoe beoordeel je Educadora webshop?
Desiree Van der Eng
Snelle levering en betrouwbaar!!
SO VSO
Verkeerde artikel ontvangen. Op buitenkant stond wel stempels cijfers groot, terwijl er stempels letters in de doos zitten. Hier vorige week een e-mail over toegezonden, maar geen reactie terug ontvangen.
Antwoord van Educadora webshopGoedemiddag,
Dank voor uw beoordeling. Het is uiteraard vervelend dat er niet snel op uw vraag en probleem per mail is gereageerd. Inmiddels heb ik gezien dat uw mail reeds is beantwoord en er is u een passende oplossing aangeboden. Hopelijk is daarmee uw probleem naar wens opgelost. -
Annelies
Mooi product en goede service!
Antwoord van Educadora webshopFijn om te vernemen dat je ervaring met onze webshop prettig was.
Michel
Snelle nette levering. Dank daarvoor!
Antwoord van Educadora webshopDank voor de review Michel. Groeten Suzanne
B
Super mooie draak! In het echt nog veel mooier. Volgende dag was de levering er al, heel netjes verpakt! Heel blij mee!
Antwoord van Educadora webshopWat fijn om te lezen dat onze verzwaarde draak zo positief wordt ontvangen! Dank voor je mooie review. Ik wens je heel veel plezier van je bestelling. Groeten Suzanne
M
Topservice! Door drukte was er iets vergeten maar dat werd meteen opgelost! Vriendelijk en kordaat!
Antwoord van Educadora webshopDank voor het beoordelen van je ervaring met onze webwinkel en klantenservice. En ook bij ons worden soms fouten gemaakt en dan is het fijn dat we dat snel recht kunnen zetten. Fijne dagen gewenst! Groeten Suzanne
Jan Kramer
Snelle levering en het is een heel leuk artikel.
Antwoord van Educadora webshopWat fijn om te vernemen dat het bestelde artikel in de smaak valt! Fijne feestdagen gewenst. Groeten Suzanne
Chantal Fonteijn
Snelle levering, en geweldig speelgoed voor kind met autisme
Antwoord van Educadora webshopDank je wel Chantal voor je mooie beoordeling!
Bas Reus
Ik had de fidget box besteld en daar hoorden 11 speeltjes in te zitten, maar er ontbrak er eentje
Antwoord van Educadora webshopDank voor je review. Ik begrijp dat de bestelling niet naar wens was. In dat geval kunt u altijd eerst even contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Suzanne.
JP
I found many products for creative gift ideas for children. Reasonable prices and
Antwoord van Educadora webshopThank you for your review!
Linda Tromp
Jammer dat niet gereageerd weer op de mail die ik heb verzonden
Antwoord van Educadora webshopDank Linda voor je review en bericht. Het betreurt ons dat je mail niet beantwoord is. Mogelijk is deze per abuis niet goed bij ons aangekomen. Heb je vragen stuur ons gerust de mail nogmaals, normaliter kun je bij ons binnen 12 uur een reactie ontvangen (webshop@educadora.nl). Met vriendelijke groet, Suzanne
Maren Hartveld
Antwoord van Educadora webshopDank voor je review.
Bea
Schnelle Lieferung, gute Produkte, sehr preisintensiv.
Antwoord van Educadora webshopVielen Dank !
sabine Nuyts
Snelle levering , juiste product info
Antwoord van Educadora webshopDank voor je mooie woorden. Groeten Suzanne
C Bot
Mijn zoontje is er heel blij mee
Antwoord van Educadora webshopWat fijn om te horen dat je zoon blij is met de bestelling. Groeten Suzanne
Els Van Rentergem
Antwoord van Educadora webshopDank voor je review, Els!
Lien Van Beveren
Goed service!!!
Antwoord van Educadora webshopDank je wel Lien voor het beoordelen van je ervaring met onze webwinkel. Groet Suzanne
M
Snelle levering. Goed product