Edes-Ceramics
JJ
Goede en heldere communicatie, goed bereikbaar. Bestel er graag een volgende keer weer!
Kees
Snelle levering en optie van zelfophalen; tov andere leveranciers gunstig geprijst; goede telefonische bereikbaarheid voor vragen
Hoe beoordeel je Edes-Ceramics?
Marion
Wie houdt van kwaliteit en een beetje thuis is in de collectie van Mosa kan hier prima terecht. Zeer ruime keuze, alles goed beschreven en te vinden. En ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs.
Frank de Meij
snelle levering, en prima afhaal adres in de buurt ,tegen scherpe prijs
Mindy
Scherpe prijzen en snelle service - betrouwbare partij! Een ophaalpunt ergens in het midden van het land zou helemaal geweldig zijn.
Rachel
Tegels waren snel af te halen en toch echt het voordeligst. Fijne service en communicatie
jaap
Werden goed geholpen en de tegels werden netjes ingeseald op een pallet afgeleverd.
Bart
Veel goedkoper dan de concurrentie en prima service. Bij ophalen nauwelijks wachttijd, na 5 minuten al in kunnen laden.
Jeroen
Prima service.
Blik
Komt afspraken na. Goede service. Hartelijk dank!
Marian Bogaart
Mooie tegels voor een goeie prijs.
Wil van Kesteren
Afgehaald in Bemmel. moest wel heel erg lang wachten voordat ik werd geholpen. Zou echt beter moeten kunnen. Bij het inladen van de tegels werd ik wel supergoed geholpen.
Ad
prima service en afhandeling via de website
Niki Loonen
Bestellen en afleveren is vlekkeloos verlopen
Ruben Mennes
Goed geholpen! Reageren snel. En makkelijk af te halen.
SH
Uitstekend bestel- en afhaalproces
Corno van Renssen
Alles dik in orde, correcte levering, goede prijs. Afgehaald bij het magazijn. Daarbij moest ik wel vrij lang wachten tot ik mijn spullen kreeg. Verder tevreden.
Paulus
Ruime keuze met scherpe prijzen. Goede bezorging.
willem van Dijk
Snelle levering volgens afspraak
Anchelina Ouwendijk
duidelijk en snel op te halen. mail om te bevestigen dat de bestelling is geplaatst en een mail wanneer het product op de afhaallocatie ligt.