Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle Forrer
Corlinda Haakman
Snelle levering maar door de drukte ivm 5 december kon post.nl niet sneller leveren. Was ook geen probleem. Mooie armbanden ❤️
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerHartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling Corlinda 🤗🙏😎 Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aanwinsten✨🎁👍🌞. En ja rond deze tijd hebben de bezorgdiensten het extra druk! Bezorgen binnen een dag is dan echt niet mogelijk, Er ontstaat gewoonweg een file in de soorteercentra 🚚🚚 Maar fijn te horen dat je bestelling is toch redelijk snel is aangekomen. 🍀🍀
Robert
Mooi assortiment met artikelen die moeilijk / lastig elders te krijgen zijn. Goede en snelle service
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerDank je wel voor je duidelijke en mooie beoordeling! Fijn dat onze inzet wordt gewaardeerd 😁😍
Hoe beoordeel je Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle Forrer?
Marjan Vermaire-van der Sluis
Alles keurig verpakt en een handgeschreven briefje erbij, wat het zeer persoonlijk maakt!
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle Forrerheel hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Fijn te horen dat onze inzet en finishing touch wordt gewaardeerd. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinsten . Vriendelijke groet Danielle ☺
Sven Mansvelt
Mijn eerste aankoop bij deze webshop, en ik ben zeer blij verrast met de geweldige service! Zeer overzichtelijk, snel geleverd en uitstekend verpakt incl een kleinigheidje erbij 🤗 van bestellen tot verzenden goede informatie en ik zal zeer zeker hier terugkomen!
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerHeel hartelijk dank voor deze mooie review, dank dat je daar tijd voor hebt genomen om een review te schrijven.
Fijn te horen dat onze inzet en toewijding wordt gewaardeerd en uiteraard zijn we blij te horen dat we je terug zal komen. Vriendelijke groet Danielle -
Moon Philippo
Prachtig schijfjes van geweldige, pure kwaliteit. Nou verpakt met persoonlijke boodschap
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerDank je wel Moon voor je mooie beoordeling 😁 Fijn te vernemen dat de schijfjes net zo mooi zijn in het echt als in onze webshop. 🤩 We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aanwinsten. Vriendelijke groet Danielle
Audrey Ninaber
Goede service. Keurig ingepakt. Optijd geleverd. En een prachtig product precies zoals op foto.
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerHartelijk dank Audrey dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven en mooi te horen dat alles netjes en goed is verlopen. Fijn te horen dat onze inzet en toewijding wordt gewaardeerd. Vriendelijke groet Danielle 😎
Claudia Maria
Prachtige set !
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerSuper te vernemen dat de set mooi is 😎 Hartelijk dank voor je beoordeling Danielle 🤗
Maurice
Product zoals beschreven, goed verpakt en snel geleverd
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle Forrerdank je wel maurice voor je beoordeling 😀 Fijn te horen dat alles netjes is verlopen. Graag tot ziens Vriendelijke groet Danielle
Aggie Gutowska
Zeer kwalitatieve stenen, snelle levering, alles prima! Dankjewel!
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerDank je wel voor je review Aggie, heel veel plezier van je nieuwe aanwinsten. Vriendelijke groet Danielle 😁
Marian Braak-Bastiaan
Vriendelijk, netjes verpakt, mooie items.
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerHeel veel plezier met je nieuwe aanwinst 😍 en dank je wel voor je beoordeling. Vriendelijke groet Danielle
Martijn
Goede Service, hele mooie steen. smiddags besteldt en de volgende dag in huis. Top Geregeld
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerSuper te vernemen dat alles netjes op tijd is bezorgd door de bezorgdiensten 🚚. En uiteraard fijn te horen dat de steen in de smaak viel. Hartelijk dank voor je beoordeling Martijn. Vriendelijke groet Danielle 😍
Anoniem
Prachtige kwaliteit en goede vriendelijke service
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerHeel veel plezier van je nieuwe aanwinsten. Bedankt voor je beoordeling 😉Hartelijke groet Danielle
VB
Mooie collectie stenen.
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerHartelijk dank voor je beoordeling VB 😁 heel veel plezier met je nieuwe natuurlijke 'schatten'. 🍀 Vriendelijke groet Danielle
CT
Snelle levering, bestelling werd snel bezorgd. Erg blij mee.
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerMooi te horen dat je bestelling snel geleverd is. 🚚👊👍🙏 En natuurlijk heel fijn te horen dat je er heel blij mee b ent. We wensen jou heel veel plezier van je nieuwe natuurlijke aanwinsten. 🤗 Vriendelijke groet Danielle
Ansjenno De Hingh
prima, snelle levering!!
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerHartelijk dank voor je beoordeling Ansjenno 🙏🤩 Mooi te horen dat je bestelling snel is geleverd. Heel veel plezier ermee. Groetjes Danielle 👀
Petra Joosten
Zeer goede service, klantgericht, snel en goede producten. Zou deze webshop zeker aanbevelen.
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerHartelijk dank Petra voor je mooie beoordeling 😊 Fijn te vernemen dat onze inzet en toewijding wordt gewaardeerd. 🙏We wensen jou heel veel plezier van je nieuwe aanwinsten 🍀 Hartelijke groet Danielle
Marion Pols
Mooie donuthangers! Ga ik vaker kopen!
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerFijn te horen dat onze Donut Pi-Stone hangers u bevallen. 🙏🤩 Hartelijk dank voor uw beoordeling 👀 en graag 'Tot Ziens'- Vriendelijke groet Danielle
Rene
Snel en goed geleverde bestelling
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerHartelijk dank voor je beoordeling Rene. 🍀🙏 Groejtes Danielle
Bertie
Snelle levering,uitstekend verpakt,goede kwaliteit.
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerMooi te vernemen dat je bestelling snel is geleverd 🚚🚚. Tevens fijn te horen dat onze inpak-skills worden gewaardeerd. Heel hartelijk dank voor je beoordeling 👀🤩 Groetjes Danielle
Patrick Buyck
Kwaliteit en Service.
Antwoord van Edelstenen Webwinkel - Webshop Danielle ForrerBeste Patrick heel hartelijk dank voor je beoordeling. 🎵🎵 We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aanwinst. Vriendelijke groet Danielle🤩