Eddie's Nature

Eddie's Nature

Verkoop van Biologische superfoods, kruiden en huidverzorging.
9,6

• Freddy B.
    Review voor Eddie's Nature

Mooie prijzen, snelle levering & goede kwaliteit poeders!

• Merry
    Review voor Eddie's Nature

Eerlijke verkoper! Verkoopt goede poeders en heeft veel baat bij sommige problematische aandoeningen! Top website! Echt een aanrader🤩 zeer tevreden klantt!

Antwoord van Eddie's Nature

Hallo Merry, bedankt voor het bestellen en de positieve review! Wij waarderen het enorm. Wij streven naar de beste kwaliteit producten en service voor onze klanten. Veel gezondheid met uw bestelling!

• Hoe beoordeel je Eddie's Nature?

• Ronald
    Review voor Eddie's Nature

Goed bezig... respect voor deze ondernemer... zeer tevreden klant...

Antwoord van Eddie's Nature

Beste Ronald, bedankt voor het bestellen, de positieve review en het vertrouwen in ons! Wij waarderen het enorm. Veel gezondheid met uw bestelling!

• Majid
    Review voor Eddie's Nature

Bestelden Producten op tijd ontvangen op 1 product na en daar heb ik vrij snel het betaalde bedrag voor terug gekregen.

Ik zal hier zeker vaker een bestelling plaatsen.

Beste Majid,

Wat vervelend om te horen! Zoals eerder gezegd is uw bestelling later geleverd door opstartproblemen, dit was ook afgesproken van te voren. De voorraad was er nog niet toen u had besteld. Dit is nu verholpen en alles is binnen 2 dagen in huis. Op 24 maart hebben we u 11,96 teruggestort, omdat u ook korting kreeg en dus niet de €14,95 terug hoort te krijgen, het moet dus allang op uw bank staan. En een mail hebben we nooit gehad van u, of er is iets mis gegaan, maar wij hebben niks ontvangen. Hierdoor klopt het niet allemaal wat u zegt en wij vinden dan dat een 1 ster review wel een beetje overdreven is, maar het is u keus. Ondanks alles wensen wij je veel plezier met uw bestelling!

• Susana Santos

Top ga zo door

Antwoord van Eddie's Nature

Beste Susana, erg bedankt voor je review! Wij waarderen het enorm en wensen je veel plezier met je bestelling!
    Groeten,
    eddiesnature.nl