Ecowings
Ecowings verkoopt handgemaakte tassen en accessoires van binnenbanden van vrachtauto's. Door de afgedankte binnenbanden uit de afvalstroom te halen en te upcyclen tot hoogwaardige producten voorkomt Ecowings dat rubber wordt verbrand in de open lucht. Ecowings tassen en accessoires zijn duurzaam, stijlvol en stuk voor stuk uniek.
9,5

• Muzeyyen Arslan
    Geverifieerde klant van Ecowings

Het product dat ik ontving had een zeer sterke geur. Ik moest het terugsturen. Maar het is fijn dat de winkel hierbij helpt.

Beste Muzeyyen Arslan,
    Het spijt me dat je ontevreden bent over ons product. Onze tassen zijn gemaakt van het rubber van oude autobanden. De geur die aan de tas zit is maar tijdelijk. Dit komt omdat de tas was ingepakt in een luchtdichte ruimte. Als de tas een paar dagen in de lucht is geweest verdwijnt de geur heel snel.
    Ik heb de tas net terugontvangen en zal de terugbetaling doen.
    Met vriendelijke groeten,
    Angela

• Jacqueline
    Geverifieerde klant van Ecowings

Prachtige mannen riem, stevig, soepel en diervriendelijk!!!!
    Snelle bezorging.

• Hoe beoordeel je Ecowings?

• Hanne Dekker
    Geverifieerde klant van Ecowings

Was makkelijk te bestellen,stoere tas en op tijd geleverd! Blij mee☺️

• Oscar

Snelle levering, mooi product,

• RALPH VAN SCHIJNDEL
    Geverifieerde klant van Ecowings

Snelle levering en topkwaliteit product

• Woutje van Gaal
    Geverifieerde klant van Ecowings

Geweldig concept,prachtige produkten en prima service

• B
    Geverifieerde klant van Ecowings

Zeer goed afgewerkte tas en uniek! Aanrader!

• Maaike
    Geverifieerde klant van Ecowings

Laptoptas is ongelooflijk mooi, boven verwachting. Ik kocht de tas voor het goede verhaal maar ben aangenaam verrast door het uiterlijk en de kwaliteit. Duidelijk handgemaakte kwaliteit, want alle naden zijn super stevig en de tas is mooi afgewerkt. Mijn bestelling werd daarnaast snel geleverd en was mooi verpakt met een leuk kaartje erbij. Ik ben fan!

• Dewi Van den Heuvel

• IMC Martens
    Geverifieerde klant van Ecowings

Snelle levering, goede tracck&trace, en attent persoonlijk geschreven kaartje.

• Johan
    Geverifieerde klant van Ecowings

Kwaliteit van de rugzak kan beter.

Beste Johan,
    Dank je wel voor je beoordeling. Het spijt ons te horen dat je de kwaliteit niet waardeert. Kan je ons daar meer over vertellen? Elke tas wordt met de hand gemaakt en was er misschien iets mis dat bij de kwaliteitscontrole over het hoofd is gezien? Ik ontvang graag je opmerkingen via info@ecowings.nl. We doen ons uiterste best de kwaliteit naar een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en je input kan ons daarbij helpen. Met vriendelijke groeten, Angela

• Nick
    Geverifieerde klant van Ecowings

Vlug geleverd, goede kwaliteit & perfect in orde. En een tof persoonlijk kaartje om de ervaring te vervolledigen!

• Rudo van den Heuvel
    Geverifieerde klant van Ecowings

Er wordt erg snel gereageerd op e-mail (ook op paasmaandag) en erg snel geleverd.

Ook kwam de tas in een grote enveloppe van recycled papier, wat natuurlijk wel past bij een product dat volledig gerecycled is. Dus super tevreden.

Ook de tas vind ik erg mooi!

• Sjoerd
    Geverifieerde klant van Ecowings

De bestelling kon makkelijk geplaatst worden, bij het betalen kon ik de kadobon inwisselen. Bezorging op de afgesproken dag. Het product voldoet aan de verwachtingen en was erg goed verpakt.

Al met al: top :)

• Lilawatie Dhondai
    Geverifieerde klant van Ecowings

Duidelijk en goed niks mis mee!

• KlaasJan Hajema
    Geverifieerde klant van Ecowings

Ik moet de tas nog gaan gebruiken hoor, maar hij voldoet aan de verwachting, praktisch, duurzaam en mooi.

• Quinten Janne Pauwels
    Geverifieerde klant van Ecowings

Vlotte persoonlijke service, snel geleverd, mooi product dat goed gemaakt is.

• Eugènie
    Geverifieerde klant van Ecowings

Heel fijn schoudertassen, en een hele goede service!

• Kenny Charlier

Excellent

• Simone
    Geverifieerde klant van Ecowings

Hele goede service, erg mooie tas! Ongelofelijk sterk, stevige ritsen en veel ruimte. Wel zwaar materiaal, maar des te sterker;-)