EcoRenu
9,4
Filter 67 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 38 met beschrijving

• Steehouwer
    Geverifieerde klant van EcoRenu

In eerste instantie niet zo tevreden over de geleverde accu's, omdat ze helemaal leeg zijn aangeleverd. (De lader was waarschijnlijk niet aanwezig, maar het testknopje voor de laadtoestand zit er wel gewoon op!) Dit heb ik aan de leverancier gemeld en zelf een andere manier van opladen geprobeerd. (Accu openmaken en per individuele cel laden) Uiteindelijk is het opladen gelukt en voor de extra moeite heb ik een financiële tegemoetkoming gekregen. Eind goed, al goed. En een redelijke aftersales oplossing voor het, door mij gemelde, probleem.

• Elizabeth
    Geverifieerde klant van EcoRenu

Goede service en snelle verzending .

• Hoe beoordeel je EcoRenu?

• Henri
    Review voor EcoRenu

goed en super snel geleverd

• Patrizia Dino
    Geverifieerde klant van EcoRenu

Ik had thuis bezorging verwacht omdat ik ziek ben. Maar ze zeggen dat ik een afhaalpunt heb aan gegeven vreemd.

Antwoord van EcoRenu

Goedemorgen Patrizia. Oei. Vervelend om te lezen dat de ervaring niet optimaal is geweest. Ik heb even je order er bij gepakt, echter is er echt gekozen voor DHL servicepunt levering voor 3,99 & een servicepunt gekozen. In de orderbevestiging staat ook “ServicePunt DHL”. Een aan huis levering kost 4,99.

Desondanks wens ik je veel plezier met de bestelling en beterschap!

• Guy Janssens
    Geverifieerde klant van EcoRenu

Très belle montre très bon rapport qualité prix et packagings sensationnel

Antwoord van EcoRenu

Merci beaucoup pour votre commande et votre aimable retour ! Nous sommes ravis que vous soyez satisfait du produit et de son emballage. À bientôt !

• Michal Dymek

The best

• Marc

Snel geleverd en voor
    een scherpe prijs.

Antwoord van EcoRenu

Top! Houd onze website in de gaten voor meer scherpe prijs. Veel plezier met je product en graag tot ziens.

• Louise
    Geverifieerde klant van EcoRenu

Product voldoet aan de duidelijke beschrijving met foto's, snelle verzending, uitstekende afhandeling. Scherpe prijs. Ik ben zeer tevreden.

Antwoord van EcoRenu

Kijk daar doen we het voor. Tevreden klanten!

• Arnoud Van Soest

Goed en snel

• Jeanet Groenewoud
    Geverifieerde klant van EcoRenu

Snelle verzending , goed product .

• Rodger Kelly
    Geverifieerde klant van EcoRenu

Aanschaf werd prompt geleverd en was goed als nieuw. Zeer tevreden.

• herman hoegen
    Geverifieerde klant van EcoRenu

grote kapotte stikker op seal en seal aan een kant los , van nieuwe doos, dus waarde vlink gezakt van duure doos

Antwoord van EcoRenu

Ai. Ja het kan helaas voorkomen dat een seal niet 100% gesloten; is en of voorzien van een sticker.

• Wendy
    Geverifieerde klant van EcoRenu

Klantenservice reageert vlot. Was vergeten afgiftepunt te vermelden. Was in een mum van tijd aangepast. Vervolgens vlot geleverd. Helaas de verkeerde speaker besteld, full duplex communicatie nodig. Deze half duplex speaker gaat retour. Functies op speaker werkten overigens niet allemaal, daar is de prijs ook naar.

Antwoord van EcoRenu

Dat kan een keer gebeuren, dat een product toch niet volledig voldoet aan de wensen. Fijn dat het geregeld is

• Ercan Palit

Superservice, superproducten.. snelle levering

Antwoord van EcoRenu

Onze vervoer vrienden hebben ook hun best gedaan! Top

• Annette
    Geverifieerde klant van EcoRenu

Kraan besteld en betaald. Op zondag. Dinsdag werd het bezorgd. We zijn er blij mee. Ook met de prijs.

Antwoord van EcoRenu

Laat nu het water maar stromen. Geniet er van

• MvG
    Geverifieerde klant van EcoRenu

Beetje terughoudend want de website was mij niet bekend.
    Door goede reviews toch overgegaan tot aankoop en had rekening gehouden met 2 dagen levertijd echter de volgende dag al in huis.
    Alles helder via email.
    Tevreden

Antwoord van EcoRenu

Ja, een lage scherpe prijs betekend gelukkig niet een slechte service. Fijn dat alles goed bevallen is

• jamie stas

snelle levering goede verpakking,

• Patrick
    Geverifieerde klant van EcoRenu

Snel geleverd, mooie bril. Goed verpakt.

Antwoord van EcoRenu

Heel fijn. Geniet er van deze mooie dagen!

• JG
    Geverifieerde klant van EcoRenu

Goed chat contact, snelle levering, mooie prijs/kwaliteit. Dik tevreden!

• Edwin van der Hoeven
    Geverifieerde klant van EcoRenu

Netjes en snel geleverd. Dacht dat ze alleen refurbished leverde maar gewoon nieuw in de doos geseald en wel zeer tevreden met m'n aankoop.

Antwoord van EcoRenu

Bedankt voor de feedback. We gaan kijken hoe we dit duidelijker kunnen maken. We werken al met een 'staat' label waarbij Nieuw, gebruikt, refurbished etc. staat vermeld