Echtgordijn
Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van gordijnen en vouwgordijnen. Je kan gratis stalen aanvragen om thuis de kleur goed te beoordelen. Met de meetinstructies is het makkelijk om thuis je gordijn of vouwgordijn te bestellen.
Monique
Heel netjes gemaakt, erg blij mee. Goede service en snelle reactie bij vragen. Kortom aan te bevelen om hier je gordijnen te bestellen.
Mevr.nijland
Gewoon top kwaliteit zowel voor het bestelde product als voor de weg van bestellen tot afleveren
Hoe beoordeel je Echtgordijn?
Veerle
Onze bestelling liep vertraging op, waardoor de levertijd uiteindelijk langer werd dan verwacht.Dit vormde voor ons een probleem,aangezien er een fotoshoot van ons huis gepland stond en een ontbrekend gordijn het totaalplaatje behoorlijk zou verstoren.
Toen ik dit aangaf bij Anita van Echtgordijn.nl, schoot ze direct te hulp met een tijdelijk gordijn.We maakten ons zorgen dat het misschien niet goed zou passen bij de rest van het interieur, omdat alles nauw op elkaar afgestemd is.Maar tot onze opluchting was het tijdelijke gordijn werkelijk prachtig –een mooie stof en keurig afgewerkt. Top! -
Nina
Heel blij met de gordijnen! Na online gekeken ook nog bij de showroom langs geweest en goed advies gekregen. Het opmeten ging prima en ze hangen heel mooi!
Heleen
Prachtige kwaliteit, goede communicatie
Von
Zeer tevreden mooie gordijnen
Sam
Vlotte en duidelijke communicatie over de voortgang van de bestelling. Ook goed bereikbaar voor vragen. Gordijnen waren goed ingepakt van goede kwaliteit! Niets op aan te merken.
Iris
De gordijnen zijn echt prachtig en ik ben heel goed geholpen door Anita. Ik had zo veel vragen en twijfels en Anita heeft met alle geduld mij geholpen waardoor ik nu prachtige gordijnen heb hangen. De prijs- kwaliteit verhouding is top en ook de levertijd viel me reuze mee! Ik zou Echtgordijn bij iedereen aanraden!
Linda
Super mooi plooigordijnen laten maken, heel blij mee. En heel goede communicatie in 1 woord TOP.
Martine
Dankzij de stalen heb ik de perfecte kleur kunnen kiezen en kreeg ik een duidelijk beeld van de stof. Heel blij met mijn gordijn. Staat prachtig en al veel complimenten gekregen!
Monica
De gordijnen die ik besteld heb. Zijn precies zoals ik ze wilde alleen de afwerking met de looddraad is een hele andere kleur. Ik had gelijk een mail gestuurd. En kreeg als reactie dat het atelier beperkt kleuren in het assortiment heeft. En dat ik er maar mee moest doen.
Het gaat niet om de stof het gaat om de kleur garen die kunnen toch aangepast worden. En ik snap dat de kleur niet hetzelfde kan zijn maar dit is toch echt wel een groot verschil.
De gordijnen zijn e ht prachtig alleen de garen niet die om de loodlijn zit.
Het lijk mij dat als je een nieuw stof heb daar horen ook nieuweAntwoord van EchtgordijnGordijnen met een evrzwaringskoord, worden vanuit de fabriek geleverd met een bijpassende kleur garen. Dat is nooit 100% dezelfde kleur maar zoveel mogelijk matching. Dus afwijkingen ten opzichte van de stof zijn altijd mogelijk. Dat is bij ons zo, maar bij iedere gordijnstof die verkocht wordt...
Marieke
Heel blij met de gordijnen
Ina
Mooie stoffen, veel keus! En er wordt meegedacht in oplossingen.
Proces van bestellen verloopt makkelijk en snel. -
Sara
Gordijn bestond uit te veel delen aan elkaar genaaid, zag er daarom niet chic uit want de verbindingen waren te zichtbaar
Antwoord van EchtgordijnGoedemorgen Sara, dank voor je recensie. Helaas is dit niet iets waar we wat aan kunnen doen. We geven per stof aan of het in banen wordt geconfectioneeerd.
Tamara
Erg mooi! Het werd heel netjes en op tijd gebracht door een hele vriendelijke meneer.
Dijana
Geweldige service—behulpzaam, snel en professioneel! De gordijnen zijn prachtig, snel geleverd en perfect geplaatst. Ik ben er super blij mee!
Randall
Makkelijk besteld en hele mooie kwaliteit!
Miriam
Super goede service, zeer snelle communicatie! Heel erg tevreden!
Nancy
Fijne persoonlijke communicatie. Over de aflevering van het product zijn we dik tevreden!
Monique
Mooie stof, staat prachtig. Goede communicatie en snelle levering!