EasyAuti
Pictogrammen en planborden voor meer structuur en duidelijkheid voor jouw kind met autisme.
pictogrammen kinderspeelgoed
9,7
Filter 483 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 334 met beschrijving

• Melinda Goncalves
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Heel mooi pakket, basispakket met bewaarblik met naam. Heel attent met het persoonlijke kaartje dat erbij zat.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Melinda, wat fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je veel plezier met je nieuwe pictogrammen 😅

• Christiaan
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Snelle levering, ruim assortiment en altijd een kaartje met een persoonlijke naam eronder van diegene die het ingepakt heeft. Dit wordt gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Christiaan, wat fijn dat je opnieuw zo tevreden bent! Onze jongens doen hard hun best om ieder pakketje mooi in te pakken, fijn om te lezen dat hun inzet gewaardeerd wordt 😃

• Hoe beoordeel je EasyAuti?

• Jill Aeckerlin
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Heel tevreden met de picto's. Ze zijn duidelijk, stevig en precies wat we nodig hadden voor een overzichtelijke structuur. De levering was snel en netjes verpakt en last but not least, de service en persoonlijke assistentie van Floor waren hartverwarmend. Je vindt nog maar zelden mensen die zo gepassioneerd hun werk doen en je ook echt helpen en persoonlijk te woord staan om tot een goede keuze te komen. Floor hielp mij uitstekend om het juiste pakket samen te stellen waarvoor een welgemeende dankjewel. Ik raad EasyAuti aan iedereen aan die opzoek is naar picto's, duidelijkheid en structuur. Mijn kinderen waren er meteen mee weg en het biedt precies dát wat we nodig hebben!

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je prachtige review Jill! Ik word er bijna stil van, van deze mooie woorden... Ik heb je heel graag geholpen en wens jullie veel veel plezier met jullie nieuwe picto's 😅

• Sonja
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Mooie en duidelijke picto's die makkelijk te gebruiken zijn

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je positieve review Sonja, wat fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je veel plezier met je nieuwste picto's om de schermtijd duidelijk te maken 😄

• Carmen Pos - Bruens
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Mooi assortiment, nette verzending.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je positieve review Carmen, wat fijn dat je zo tevreden bent! Ik zie dat je al meerdere bestellingen bij ons hebt geplaatst, dat is een mooi compliment 😄 Ik wens je veel rust en duidelijkheid de komende tijd, mede door je nieuwste pictogrammen.

• Baukje
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Geweldig product, schept hier thuis veel duidelijkheid en ik blijf aan het nabestellen. Zijn onwijs tevreden.

Antwoord van EasyAuti

Haha Baukje, hebberig kan je er van worden he? Fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😄 Ik wens je veel plezier met je nieuwe picto's voor huiswerk maken en schoen zetten!

• Dingena Monshouwer
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Snel verzonden en goede service

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Dingena, wat fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je veel plezier met het planbordje en de pictogrammen voor het ochtendritueel.

• Nataly Ramirez
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Snelle levering, goede kwaliteit picto

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Nataly, wat fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van de sample die je hebt ontvangen!

• Lise Stoop
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Zeer snelle levering, netjes ingepakt en ook nog eens door iemand met een afstand van de arbeidsmarkt, dat vind ik helemaal top. En dan ook nog een persoonlijk mailtje of alles goed aangekomen was. Mijn zoon en ik hebben enorm veel baat bij het bord met picto's.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je mooie review Lise! Ik stuur hem door naar de jongens in het magazijn, dat vinden ze altijd leuk 🙂 Ik wens je veel plezier met je nieuwe picto's en planbordje; óp naar rustige ochtenden!

• Saskia
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Snelle levering. Zeer netjes verzorgd. Uitstekende kwaliteit!

Antwoord van EasyAuti

Hoi Saskia, bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent 😄 Ik zie dat je een mooie lijst losse picto's hebt gekozen en wens je er heel veel plezier mee.
    Groet, Floor

• Sanne

Goede kwaliteit, ruime keuze

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Sanne, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Je hebt een mooie verzameling losse picto's besteld zag ik, ik wens je er heel veel plezier mee!

• Debbie Van silfhout
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Snel bezorgd! Heel fijn in gebruik de pictogrammen. Wij z’n er erg blij mee…

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor de 5 sterren Debbie, wat fijn dat jullie zo tevreden zijn!
    Ik zag ook dat je alweer een nieuwe bestelling had gedaan, dat is het mooiste compliment voor ons 😄 Ik wens je heel veel plezier met de pictogrammen!

• Veerle
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Een vlotte levering en alles klopte.
    Nu hebben we een heel mooi overzicht van alle pictogrammen.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Veerle, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Ik wens je veel plezier met je pictogrammen 😄

• Supermom
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Ik heb voor Easyauti gekozen omdat deze picto's zwart-wit zijn en het magneetbord simpel. Geen ingewikkelde tekeningen of drukke kleuren, lekker prikkelarm. Mijn andere kind zonder beperking vindt het ook heel fijn en overzichtelijk! Het geeft rust en overzicht.
    Het is niet goedkoop dus even een investering. Ander minpuntje; bij bestelling van wat extra picto's was kleurverschil zichtbaar (de nieuwe picto's zijn een stuk 'zwarter'). Verder prima.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Supermom! Wat fijn om te horen dat je beide kinderen de picto's zo fijn vinden 😄
    We zijn enige tijd geleden overgestapt naar een andere leverancier waardoor er inderdaad een klein verschil zit in de toplaag. Ik heb er verder nog geen reacties op gehad, maar als jij het storend vindt mag je me wel even mailen op floor@easyauti.nl Wellicht kunnen we enkele van je picto's vervangen zodat je zoveel mogelijk dezelfde hebt.

• Edith van der Locht
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Mooie producten en goede communicatie!

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je positieve review Edith! Ik wens jullie op school veel plezier met de pictogrammen 😄

• Ilse Jolink

Super service. Dankjewel

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Ilse, fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je veel plezier met je nieuwe planborden.

• Baukje
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Fijne pictogrammen, magneet goed, snelle service en goed verpakt.

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Baukje, fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je veel plezier met je nieuwe pictogrammen, je hebt inmiddels al een mooie collectie samengesteld zag ik 😄

• Inge van den Biggelaar

Mooi product!

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Inge, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de sample die je hebt ontvangen! Ik hoop binnenkort een mooie collectie pictogrammen aan je te mogen leveren 😄

• Monique Hoogmoed
    Geverifieerde klant van EasyAuti

Het hebben van pictogrammen is altijd al efficiënt geweest. Maar dit is zo uitgebreid en bijna alles wat ik nodig heb is in pictogram te vinden. Ik ben erg blij met de emotionele pictogrammen want mijn zoon kan daarmee zelf aangeven hoe hij zich voelt.

Antwoord van EasyAuti

Wat een prachtige review Monique, dank je wel ❤️ En wat fijn om te lezen dat de pictogrammen je zoon helpen aan te geven hoe hij zich voelt. Ik wens jullie er heel veel plezier mee!

• Aleks
    Geverifieerde klant van EasyAuti

geweldig, ik ga er zeker meer kopen

Antwoord van EasyAuti

Bedankt voor je review Aleks, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe picto's en we zien je volgende bestelling wel verschijnen 😄