EarwaxShop
Bij EarwaxShop verwijderen we oorsmeer in de winkelstraat (wij zuigen je oren uit net als de KNO-arts in het ziekenhuis. Onze oorexperts staan onder supervisie van de KNO-arts, en helpen je snel en comfortabel van je klachten af - binnen 20 tot 30 minuten sta je weer buiten met een helder gehoor.
9,5
Filter 79 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 57 met beschrijving

• Maarten
    Review voor EarwaxShop

Fijn dat als er een extra behandeling nodig is om alles te verwijderen , dit binnen de prijs van behandeling valt

Antwoord van EarwaxShop

Hallo Maarten, goed te lezen. Soms zit het oorsmeer gewoon te vast. En heb je tijd nodig om te druppelen en het zacht te maken. En dan helpen we je graag verder. Groet René

• Hafar
    Review voor EarwaxShop

Aangezien er voor het uit laten spuiten van mijn rechteroor een wachttijd was bij de huisarts van 5 weken ben ik op zoek gegaan naar een snellere oplossing en uitgekomen bij Hoorstudio Gooise Meren in Bussum. Daar kon ik de volgende dag al terecht. Ik ben door de zeer deskundige medewerker uitstekend geholpen. Mijn oor zat praktisch volledig verstopt en is m.b.v. een soort stofzuigertje helemaal schoongemaakt.. De volgende keer bel ik niet eens de huisarts meer maar ga ik hier meteen naar toe.

Antwoord van EarwaxShop

Dankjewel Hafar voor jouw 5 sterren review. Fijn dat je de moeite nam feedback te geven. Je stipt precies de punten aan waarmee wij ons onderscheiden: deskundigheid, techniek (uitzuigen niet uitspuiten) en snelheid (snel aan de beurt). Als je een oorsmeer probleem hebt wil je er snel en op een prettige manier van af. Inmiddels vind je een EarwaxShop op meer de 60 locaties in Nederland! Groet René

• Hoe beoordeel je EarwaxShop?

• Martin
    Review voor EarwaxShop

Oren zaten goed verstopt maar het is gelukt. Gelukkig geen 2 - 3 maanden hoeven wachten op de KNO in ziekenhuis.

Antwoord van EarwaxShop

Hallo Martin, dank voor jouw review. Kwaliteit van behandeling en snel terecht kunnen is waar we voor staan. Fijn dat dat jouw bevallen is! Groet René

• Karel
    Review voor EarwaxShop

Vriendelijke behandeling, werk gedaan, en belangrijk voor verdere behandeling toch doorgestuurd naar huisarts

Antwoord van EarwaxShop

Dankjewel Karel, prima te lezen - inderdaad als wij iets opmerken dat verdere aandacht behoeft van huis- of KNO arts dan wordt je doorverwezen. Onze audiciens kunnen goed kijken in de gehoorgang en het trommevlies zien met hun hoofdgedragen microsccop en zijn opgeleid om zogenaamde "niet-pluis" situaties te herkennen. Groet René

• Ria Nagel
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

De behandeling was voorzichtig (ivm de tinnitus die ik in beide oren heb) en zorgvuldig. Ook leuk hoe je zelf via de camera het voor en na kunt zien. Fijn dat ik snel terecht kon!

Fijn om te lezen Ria! Groet René

• Adri Swart
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

In paar minuten klaar. Oren waren prima.
    Pefect geholpen door de dame.

Dank Adri! Groet Monique

• Laurent
    Review voor EarwaxShop

Moest snel terecht om twee proppen in beide oren te verwijderen om op maat gemaakte gehoorbescherming te laten maken voor op mijn motor. Staff was zeer vriendelijk en ging zeer professioneel met mij om. Uitleg wat er ging gebeuren en verder een zeer fijne behandeling ervaren. Absolute top service!

Antwoord van EarwaxShop

Hallo Laurent, wat fijn om te lezen dat we je snel, vakkundig en prettig van je oorsmeer hebben kunnen helpen! Dank voor jouw feedback dat geeft ons extra energie om nog beter ons best te doen! Jan

• A.M. De Vries
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

Zeer vriendelijk geholpen met goede uitleg kom graag weer terug.

Dankejwel voor jouw review en tot ziens! Groet René

• Mariska
    Review voor EarwaxShop

Heel snel vakkundig geholpen .super blij mee.

Antwoord van EarwaxShop

Heel fijn te lezen Mariska. Al de bij ons aangesloten audiciens en doktersassistenten zijn door de KNO-arts opgeleid en werken onder supervisie op afstand. Wij onderscheiden ons door dezelfde manier van werken als op de poli-KNO maar waar je binnen enkele dagen terecht kunt. Groet René

• Andre
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

Duidelijke uitleg en goede behandeling. Ik had even te lang gewacht dus de proppen waren te hard. Gratis druppels meegekregen om het zachter te maken, en ik mag gratis terugkomen over 2 weken. Top service!

Antwoord van EarwaxShop

Hallo André, fijn te lezen dat het reinigen van jouw oren met onze ziekenhuiswaardige service jouw goed bevallen is. Goed om regelmatig je oren te laten reinigen anders wordt het te hard, dus we zijn je graag terug. Groet René

• Clemens Kuiper
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

Duidelijke uitleg. Martijn was zeer professioneel en geduldig.

Antwoord van EarwaxShop

Dank Clemens voor jouw mooie review, Fijn dat jouw behandeling bij Martijn In Nijmegen goed bevallen is. We zijn blij dat we deze service nu door het hele land aan kunnen bieden! Zegt het voort! Groet René

• Nico de Vries
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

Snelle reactie, professioneel en een hele goede behandeling.

Antwoord van EarwaxShop

Dank Nico, fijn dat we je snel konden helpen en dat je blij was met de behandeling. Normaal gesproken ben je binnen een paar dagen aan de beurt bij één van de inmiddels meer dan 60 EarwaxShop locaties in Nederland. Groet René

• Marieke
    Review voor EarwaxShop

Ik vond het een heel prettige manier om mijn oren schoon te laten maken. Aanzienlijk prettiger dan mijn oren te laten uitspuiten. Het was ook zo voor elkaar ook leuk dat je kunt meekijken naar het proces op een scherm voor het eerst mijn eigen trommelvliezen gezien.

Hallo Marieke,
    Dank dank je de tijd nam een review achter te laten! Fijn dat de behandeling jou bevallen en onze manier van werken je bevallen is! Zegt het voort!
    Groet René

• Sonja Pereira
    Geverifieerde klant van EarwaxShop

Geweldige behandeling! Veel beter als dat uitspuiten bij n huisarts. Dat had ik ook al gedaan werkt niet. Dit is zoveel beter. Heel veel dank🥰

Antwoord van EarwaxShop

Dank Sonja voor jouw mooie review! Uitzuigen van oorsmeer is een stuk effectiever, kan in veel meer types oren worden toegepast en wordt in het algemeen als veel prettiger ervaren. Dank voor jou komst en zegt het voort! Groet René

• Gerrit
    Review voor EarwaxShop

Zeer goede service en het oplossen.van het probleem

Antwoord van EarwaxShop

Hallo Gerrit, fijn dat we jou van jouw oorsmeer hebben kunnen afhelpen met onze speciale uitzuigtechniek. Uitzuigen is toch een stuk fijner dan uitspuiten bij de huisarts. Groet René

• Melvin
    Review voor EarwaxShop

Snel beschikbaar, vriendelijk, professioneel en betaalbaar

Antwoord van EarwaxShop

Hoi Melvin, wij helpen je inderdaad graag snel van je oorsmeer af - schone oren, helder oren is ons credo! Dank voor je komst en goede beoordeling!!! Groet René

• Richard
    Review voor EarwaxShop

super fijne uitleg hoe het met mijn oren geteld was en prettig om dat via beeldscherm duidelijk mee te kijken en waarom er serieus ingegrepen moet worden door een kno arts en ook prettig dat er meteen gehoor test gedaan kon worden. En de kosten 0. Ben jullie erg dankbaar

Antwoord van EarwaxShop

Dank Richard voor de mooie review. Fijn dat je onze service waardeert! Groet René

• Jacob
    Review voor EarwaxShop

Onze ernstig meervoudig gehandicapte zoon is geholpen door Simonshoorzorg in Tilburg via de Earwaxshop. Na een bericht geplaatst te hebben via WhatsApp werd er gelijk gereageerd en actie ondernomen. Wat een geweldige samenwerking tussen KNO art en degene die de oren uitzuigt. Al met al een geweldige ervaring. Omdat Earwaxshop een uitgebreid review verdient maar ik dat hier niet kwijt kan i.v.m. de beperking van het aantal tekens, heb ik het ook op Google geplaatst. Kijk voor het uitgebreide review op: https://g.co/kgs/h1LTR3E

Antwoord van EarwaxShop

Hallo Jacob, heel erg bedankt voor jouw review. Fijn dat wij jouw zoon konden helpen. Met onze hoofdgedragen microscoop zagen wij meer dan jullie huisarts. En hebben we in dit geval snel bij jullie thuis kunnen helpen en voorkomen dat Raymond naar het ziekenhuis moest. Fijn dat het nu beter met hem gaat! Groet Jan en René

• Tarek
    Review voor EarwaxShop

The service was great , 1st of all they gave me a bottle of oil to lubricate my blocked ear for 1 week ; then the Doctor removed all the hard wax which was inside my ear.
    Thank you. 👍🏻

Have a good day. 😊

Dank voor jouw review Tarek! Groet Jan

• Peter
    Review voor EarwaxShop

De behandeling is niets voor mij omdat ik heel erg duizelig werd en onpasselijk daar in tegen werd ik er goed doorheen begeleid en op me gemak gesteld, de behandelaar is SUPER alleen de behandeling is voor MIJ niet fijn.

Antwoord van EarwaxShop

Dank Peter voor jouw open en eerlijke review. Dat stellen we erg op prijs. Jammer dat de behandeling je slecht bevallen is. We bieden je graag een afspraak met KNO-arts dr. Jan Rombout aan om te bespreken wat we van jouw ervaring kunnen leren en/ of we je beter kunnen helpen. Mocht je interesse hebben laat het ons dan weten via de whatsapp op de website. Groet René