EarwaxShop
Francis Franck
Professioneel behandeld. Vlot afgesproken en goed geholpen.
Antwoord van EarwaxShopHallo Francis, dank voor jouw review en fijn dat je ons het vertrouwen gaf jouw oorsmeer te verwijderen! Groet René
Leon Verhorst
Super ervaring. Eerst met een camera in beide oren gekeken. Top dat je via een computerscherm kan meekijken. Erna (geheel pijnloos) het propje verwijderd.
Antwoord van EarwaxShopHallo Leon, dank voor jouw review. Wij maken idd altijd een video voor en na het verwijderen van oorsmeer en oor proppen - dat is een verplicht onderdeel van onze kwaliteitsborging en leuk voor jou als klant! Groet Monique
Hoe beoordeel je EarwaxShop?
cilia g.m. Tool-otten
het was een hele prettige behandeling,bij een dokter heb ik altijd een beetje last van een duizelig gevoel en nu totaal niet,dus voor herhaling vatbaar
Antwoord van EarwaxShopFijn om te lezen dat oorsmeer verwijderen op onze hoogwaardige manier je bevallen is! We zien je graag terug. Groet Monique
Johanna Louise
Uitzuigen is zoveel prettiger dan uitspuiten. Normaal moest ik hiervoor naar het ziekenhuis. Zo blij dat dit nu in de winkelstraat kan zonder lang te hoeven wachten op een afspraak. Superservice.
Antwoord van EarwaxShopDankjewel Johanna voor jouw mooie review! Fijn dat we jouw hebben kunnen helpen. Grt Jan
Pauline Snijder
Heel blij dat ik zo snel terecht kon. Vriendelijk geholpen , goede uitleg. Zeker een aanrader!
Antwoord van EarwaxShopFijn dat je de tijd nam voor een review Pauline. Bij de bij ons aangesloten audiciens kun je over het algemeen binnen een week terecht en wordt je geholpen op de KNO manier: uitzuigen dus NIET uitspuiten! Groet Monique
Lies Hahn-deHaan
Alles prima geregeld.zeer vakkundig
Antwoord van EarwaxShopDank voor jouw feedback Lies!
Daan
Fijne ervaring, en zonder het nare uitspuiten met water, geen pijn en/of ongemak. Ging soepel en snel, top!
Antwoord van EarwaxShopUitzuigen is veel prettiger dan uitspuiten. En wat belangrijker is ook veel effectiever. Je weet zeker dat je oorsmeer ook echt verwijderd is. Dank voor je feedback Daan! Groet René
Remco Ruinemans
Ik ben in Heerhugowaard geweest. Kun je rustig naar toe gaan om je oren schoon te laten maken. De behandeling is mij beter bevallen dan uitspuiten bij de huisarts. Iets meer uitleg op website over organisatie in video zou misschien nog goed zijn.
Antwoord van EarwaxShopUitspuiten is de ouderwetse methode. Bij ons kom je alleen de KNO methode tegen: uitzuigen dat is geschikt voor meer oorkanalen, veel effectiever en prettiger. Ik neem je tip aan boord Remco, dank voor het meedenken! René
Pauline
Snelle vriendelijke service
Antwoord van EarwaxShopDankjewel Pauline, voor jouw fijne review. Fijn dat onze service je bevallen is. Groet en fijn weekend! René
Carla
Na 3 keer uitspuiten bij de huisarts, nu eindelijk verlost van de prop in mijn oor. ‘s ochtends probeerde ze het uit te zuigen, maar bleef vast zitten. ‘s middags heeft Jan het voor elkaar gekregen om het eruit te krijgen.
Wat een opluchting! Heel blij met hun en over 3 maanden een controle!Antwoord van EarwaxShopDankjewel Carla, oorsmeer uitzuigen is veel effectiever dan uitspuiten. Maar dan nog kan het als het muur en muurvast zit en flink aangestampt is erg lastig zijn het in één sessie te verwijderen. Gelukkig was KNO-arts Jan Rombout in de praktijk om ‘s middags nog eens extra te bikkelen. Dank voor je komst en zeg het voort! Groet René
Traves Pinxteren
Aan te raden!
Antwoord van EarwaxShopDank Traves voor de feedback. Fijn dat je het op prijs stelt dat je nu oorsmeer kunt laten uitzuigen in de winkelstraat. Mooie oplossing voor mensen die uitspuiten zat zijn. Zegt het voort! Groetjes Monique
Mariët Ursem
Prima advies gehad en heel vriendelijk geholpen, bedankt
Antwoord van EarwaxShopHeel fijn om te lezen Mariët. Daar doen we het voor. Ik hoop dat je een goed woordje kan doen in jouw omgeving dat oren uitzuigen een prettige, veilige en effectieve manier is om je oren te laten schoonmaken en dat dat nu in de winkelstraat kan via de EarwaxShop! Groet Monique
Mark
Fijne pijnloze behandeling. Ik ben goed geholpen en blij met het resultaat.
Antwoord van EarwaxShopMooi, dat lezen we graag. Dank voor jouw mooie review Mark. En graag tot ziens hoor. Groet René
Piet
Prima geholpen, de eerste keer lukte 1 oor niet, dat is in tweede instantie door de kno arts die aan de earwaxshop verbonden is opgelost.
Antwoord van EarwaxShopHallo Piet, dank voor jouw review, fijn dat wij jou konden helpen. Soms is oorsmeer erg hard en flink aangestampt. Blijf met regelmaat terugkomen dan voorkom je dat. Groet, Monique
H. vd Meulen
Hele vriendelijke en goede service. Eerste keer lukte het niet maar na oor druppelen met olie ging het prima en hoefde niet weer te betalen.
Antwoord van EarwaxShopDank voor de review.! Wij vragen onze klanten niet van te voren te druppelen. Soms kan dat betekenen dat iemand terug moet komen na druppelen. In dat geval rekenen wij niets extra’s. Groet René
Ron
Professioneel, vriendelijk en snel.
Antwoord van EarwaxShopDankjewel Ron!
B.G.M. Deinum-van Unen
Goede service en advies.
Antwoord van EarwaxShopDankjewel voor de fijn feedback. Fijn dat het uitzuigen van het oorsmeer in uw oren goed bevallen is! Groet, Jan
Peter Groen
Met zorg behandeld, maar door "achterstallig onderhoud" was mijn oorsmeer zo hard dat ik met mijn linker oor eerst moest 'druppelen'. Rechts ging het allemaal prima. 2 Weken later na wat 'druppelen' was het zo gepiept.
Antwoord van EarwaxShopHallo Peter, dank voor jouw review. Het is inderdaad belangrijk regelmatig onderhoud te plegen als je structureel overtollig oorsmeer hebt - dan wordt het niet te hard en blijft het makkelijk voor ons uit te zuigen. Groet, René
Loek Neve
Afspraak op korte termijn / Vakkundige-, Zorgvuldige-, Vriendelijke- en Geduldige behandeling; zowel door assistente als door KNO arts.
Geen extra kosten verbonden aan extra behandeling(en)Antwoord van EarwaxShopDank Loek, fijn dat je de tijd nam een review achter te laten! Groet Karin
Heidi
Super goed geholpen. Top service en er werd veel tijd voor mij genomen
Antwoord van EarwaxShopHallo Heidi, fijn dat je langskwam. We nemen graag de tijd en laten je na afloop ook graag de videobeelden zien zodat je ook zelf kunt zien wat er in je oren zat en of dat goed verwijderd is! Groet, René