Dutchvapeshop
De Dutchvapeshop wil kwaliteit en goede producten leveren aan u.
Tegen een scherpe prijs.
Wij zullen u dan ook regelmatig verrassen met leuke kortingsacties.
Wij kiezen er bewust voor om alleen gecertificeerde producten te verkopen, zodat u als klant weet dat er geen Chinese namaakproducten bij ons verkocht worden.
Al onze E-liquids en e-sigaretten en andere accessoires zijn afkomstig van groothandels in Nederland.
Wij zijn zelf enthousiaste vapers, en beiden vonden wij het nogal een ondoorzichtig woud van E-liquids, e-sigaretten en mods om onze smaak te kunnen vinden.
Wij willen u dan ook graag helpen om de juiste smaken of e-sigaret te vinden, en onze service gaat dan ook verder, daar waar anderen stoppen met hun serviceverlening.
U mag altijd contact opnemen met ons als u twijfelt over een smaak, of wat voor u de beste apparatuur is om te kunnen dampen.
Verder mag u van ons verwachten, dat wat vandaag gekocht is voor 18:00 uur, u dit de volgende dag in huis heeft.
Wij willen dat u zich thuis voelt in onze winkel, en staan dan ook open voor uw mening en smaak.
Daan
Veel verkrijgbaar ...
Hans Hans Kurver
Snel geleverd
Hoe beoordeel je Dutchvapeshop?
Ivan Milolaza
Goede en snelle service. Goed product ook.
Hans Dorenbos
Alles was snel en correct geregeld
Gilis Teutscher
Zeer goed service
monique jillings
Goed geholpen en snelle en netjes aflevering TOPPIE
Shenia De Wilde
Snelle levering. Snel antwoord en hulp van de klantendienst, top!
Pom Swinkels
Snelle levering top service
Hennie Hennie Alkema
Jacqueline Kruijt
Goede producten.
fabian van veen
Altijd goeie service!!!! Top zaak.
Heidi Otten
Het duurde lang en ik kreeg ookk gewn goede mail dat het bezorgd was!
MUEATAZ ABDULKHALEQ
They provide all what i need and they respond fast
Terence Timmers
Product werkt na halve dag niet meer.
Anne-marie Robbeson
Snelle en goede service
Esmail AL-shaikh
It was a good customer service and fast respond and fast delivery
Jorn Witjes
Goede productinformatie, krijgt precies wat je besteld. Snel bezorgd en goede kwaliteit
Valesca Korver
Hele snelle levering, heel blij mee, bestel vaker en het stelt nooit teleur. Heb er nu 5 besteld, en ze zijn allemaal super!
Wouter Smeets
Altijd top service! Goede producten en super gezellige medewerkers. Hebben ook kennis van zaken en kunnen je goed helpen!
Joanne Walton
Great service, easy communication, good product