Dutchies
JP
Onlangs een lederen hoesje en slim line leather strap (leren koord) besteld bij Dutchies. Mooie producten echter gaf de leather strap flink af op mijn kleding. Na herhaalde wasbeurten en vlekkenbehandeling, heb ik de vlek er niet uitgekregen. Tot twee maal toe melding gemaakt van dit probleem. Helaas is er geen inhoudelijke reactie gekomen.
Aroxia
Hoesje past niet goed om mijn Samsung. Helaas want ik vind de uitstraling van het hoesje leuk.
De telefoon "popt" er te gemakkelijk uit en dat geeft geen veilig gevoel tijdens het dragen met een koord.
Probleem per mail gecommuniceerd maar er werd gelijk afstandelijk gereageerd met de vraag om een aantal foto's. Dit is natuurlijk geen probleem en ook te begrijpen. Vervolgens na mijn uiterste best het probleem zichtbaar op de foto te krijgen krijg ik te horen dat er niks te zien is. Weldegelijk kun je het zien wanneer er enige kennis is van het toestel/ model. De telefoon zelf heeft een klein titanium/ aluminium randje aan de kopse en onderkant van ongeveer 1mm. Hierover zou het hoesje vast moeten klemmen want daarna begint gelijk het scherm dus dit randje mag niet meer zichtbaar zijn wanneer hoesje eroverheen zit.
Al met al zou er een hele discussie plaatsvinden waar ik geen zin in had en heb gewoon het hoesje retour verzonden.
Nu moet ik nog 10 dagen wachten op het geld en ze hebben zowel verzendkosten heen maar ook retour gerekend. Wanneer dit 50/50 zou zijn omdat ik gelijk heb wat het probleem betreft, was dit uiteindelijk nog redelijk netjes.
Het zijn amateurs en kennen totaal geen service. Enkel op de centen en te bang om toe te geven!! Het retouradres is een woning dus begrijp de stres wel van die amateurs!
Hier nooit meer een aankoop!! -
Hoe beoordeel je Dutchies?
Sandra
Tot 3 keer toe een foute levering ontvangen. Eerst fout model, dan fout model en foute kleur, derde levering opnieuw hetzelfde als eerste levering, fout model. Bovendien kon ik niet gratis terugsturen en moest ik telkens opnieuw een betaling doen. Ik kreeg dit wel terug, maar dit kost ook nog eens tijd!
Leon
Een hoes besteld voor de nieuwe Samsung s24 ultra. Bij binnenkomst past deze niet en is voor een ander type. Nog een keer op de site gekeken en daar staat het juiste type in de kleur Ruby. Besteld in de kleur beige maar een heel verkeerd type gekregen. Voor retour sturen moet je ook nog eens vooraf betalen. Zeer slecht en mijn advies, denk er goed over na of je hier iets wil bestellen.
Eliorah
Super geholpen na aangegeven te hebben dat een van de straps steeds losliet en dat de andere strap het bandje de lijm van losliet! Ik heb twee nieuwe straps gekregen. Het leren bandje is weer de lijm van losgelaten. Prutskwaliteit. De ander draag ik minder vaak, die moet maar net bij je outfit passen. Het hoesje daarentegen vind ik erg fijn. De telefoon zit er stevig in. Ik zie nu alleen wat zwarte vlekken ontstaan in het leer doordat de pasjes doordrukken. Het zij zo. 5 sterren voor hoe ik geholpen ben, 2 voor de kwaliteit van de straps en 4 voor het hoesje.
Verkleuring
In december hoes met drie straps gekocht. Waarvan 1 goudkleurige. De ringen die de aan de strap zitten zijn nu roodkleurig. Hiervan zegt men dat dit kan gebeuren. Garantie is voorbij. Ik heb gevraagd om nieuwe ringen op te sturen. Die zijn niet los te krijgen. In de plaats daarvan heb ik een bon gekregen. Bij de volgende aankoop 50 procent korting. Dus ik mag zelf weer een nieuwe strap kopen. Dat is een dure hobby zo. Of ik moet binnen vier maanden steeds klagen dan valt het onder garantie. Want het begin al vrij snel. Zij zeggen dit kan gebeuren bij intensief gebruik. Dan had het wel handig geweest als je dit van te voren meldt. Daarnaast lag laatst mijn telefoon op de grond. Deze was uit de hoes gevallen spontaan.
SLIMLINE LEATHER STRAP | ZWART
Voor kerst dec 2023 de SLIMLINE LEATHER STRAP | ZWART 1 cm gekregen. Hellaas niet wat ik had verwacht. De de plak rand aan de zijkant is losgelaten waardoor 2 aan elkaar gelijmde leren bandjes zijn losgelaten. Dat kan binnen 6 mnd toch niet gebeuren?
Ilse
Blij met mijn telefoonhoesje en koord van Dutchie! Alleen jammer dat het drukknopje na 3 maanden al erg beschadigd is..
Daphne
Zo blij dat er iig 1 webwinkel mooie telefoonhoesjes verkoopt met lang koord en ruimte voor een pas! Ik heb sinds een aantal maanden een zwarte maar met het zonnige weer ga ik nu voor de beige en ruby.
Simone
Mooie producten en hele prettige klantenservice. Ook bij een klacht, mijn strap knip was binnen een maand gebroken, meteen netjes en snel te woord gestaan en opgelost. Leuk om het verhaal achter dutchies te lezen. Ik ga zeker later weer bestellen.
Esther Roorda
Heel mooi hoesje
Melanie
Drukkertje vh hoesje ging vrij snel open, nagevraagd via de email en kreeg gelijk het aanbod om een nieuw hoesje op te sturen! Super service en vast een uniek geval want de kwaliteit is verder super!
M
Mooi product, goede snelle levering! Enige minpuntje; haakjes brede band laten relatief makkelijk los;(
Ingrid Bouts
Mooie bandolier, al veel complimenten gehad
Heddeke
Snel besteld en ook snel in huis!
Monique du Pré
Snel geleverd in mooie verpakking, ik had de verkeerde maat IPod hoesje besteld, kon het zonder verzendkosten retourneren en wacht nu op de goede case!
Sandra Van wessel
Zeer tevreden
Rianne Giepman
Netjes en mooi verpakt. Echt een cadeautje!
Loes
Wat een fijne en snelle service. Voordat ik mijn bestelling plaatste, had ik contact opgenomen met de klantenservice. Dezelfde dag kreeg ik een vriendelijk en duidelijk antwoord op mijn vraag.
Verder een heel mooi product van goede kwaliteit. Binnenkort weer een leuke nieuwe strap bestellen! -
Sandra
snelle levering, super service en super mooi hoesje. Ben er zo blij mee. ( en super leuk met het goede werk jullie doen in Zuid Afrika)