Dutchgift.store
Olaf
Heel goed geregeld. Fijne communicatie en mijn (Duitse) klant is er heel blij mee ✨💫
Magda Eikelenboom
Weer snelle levering, leuk en verzorgd verpakt met extra cadeautje! Altijd een feestje om jullie bestelling uit te pakken!
Hoe beoordeel je Dutchgift.store?
Monique
Fijne en duidelijke site. Leuke souvenirs. Alle kadootjes waren al ingepakt en ik kreeg een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Heel leuk!!
Marion
Geweldig heel vlotte levering!
En erg leuke verrassing een persoonlijke kaart en nog een leuk kadootje erbij
Top service zeker een aanrader! -
Malin Engelin
Snelle levering, goede en vriendelijk service
Annetta van Dijk
Fantastisch 🤩
Jacolien
Zeer goede service, product was niet op voorraad, maar ik werd direct gemaild dat het er was. Hele fijne communicatie en snelle verzending.
Letty
Snelle service en altijd een leuk cadeautje te vinden voor buitenlandse relaties.
hanneke
Snelle levering zoals beloofd op de site, perfect zorgvuldig verpakt mijn prachtige tulpenvaas van &Klevering. Blij mee tx
Antwoord van Dutchgift.storeHeel veel plezier van de mooie vaas Hanneke! Hartelijke groet, Marielle
Astrid
Snelle levering en super leuk verpakt! Heel blij mee.
Antwoord van Dutchgift.storeBedankt Astrid voor je leuke review :-) Groet Marielle
Hans
Snel geleverd. Volgende dag in huis. Product was goed verpakt.
Diana Teodor
Great gifts!! They came very quickly, each nicely packed, they look much better than in the picture!! Thank you very much!
Antwoord van Dutchgift.storeThank you Diana for your more than lovely words :-) Groeten Marielle
Tim
Snelle levering en een lief kaartje word zeker gewaardeerd!
Antwoord van Dutchgift.storeBedankt Tim voor het achterlaten van de review. tot de volgende keer en veel plezier met geven. grt Marielle
Monique Pellinkhof
Mooie vaas, goed cadeau en snel geleverd
K
Snelle levering zoals beloofd!
Ties
Snelle levering en het breekbare kado goed verpakt.
Jenny
Geweldige service! Mooie grachtenhuisjes!
Antwoord van Dutchgift.storeZo leuk dat je ons hebt weten te vinden vanuit Zweden Jenny :-) Tot de volgende keer.
Marieke
Super snelle service. De bestelde artikelen waren goed verpakt en beschermd en snel en onbeschadigd thuisbezorgd
Antwoord van Dutchgift.storeBedankt voor je fijne reactie Marieke! Tot de volgende keer.
Maaike Schouten
Leuke souvenirs, netjes verpakt, snelle service, echt heel blij mee!!
Antwoord van Dutchgift.storeBedankt Maaike, veel plezier ervan en tot de volgende keer
Danny
Hartelijk dank voor de snelle levering en het kaartje! De chocolaatjes waren lekker ;-)