Dutchcookies.shop
D.
Snelle levering.
Sonja
Stroopwafels
Hoe beoordeel je Dutchcookies.shop?
Octave Januarius
lekker produkt !!
Rianne
Fantastische service en te leuke pakketten! Echt een aanrader ☺️
Personeelsvereniging Z-Uit
Goede ervaring om hier iets te bestellen.
Binnen een paar dagen was het geregeld om de leden van onze personeelsvereniging te verrassen met een paas-attentie. -
INCO BV
Voor een trouwe klant een paas attentie besteld. Makkelijk bestellen en volgens afspraak geleverd. Zeer positieve feedback van de klant terug gekregen. Van ons krijgt Dutchcookies.shop 5 sterren, absolute aanrader!
Jose
super leuke paas versierdoos, keurig en goed verpakt
Erica
Erg leuk om weg te geven de cadeau box. Ook enthousiast ontvangen door vriendin.
Willy den Ouden
Goed product,
Op tijd geregeld met Post.nl
Astrid Blanken
We bestelde bij Dutchcookies.shop heerlijke verse stroopwafels als geschenk voor onze klanten, werd enorm gewaardeerd! We ontvingen veel complimenten over hoe lekker ze wel niet zijn. Doen we zeker nog eens!
Leadstroom
Voor complimentendag heb ik een 'Dank je de Koekoek' box besteld om iemand te verrassen. De volgende dag bezorgd. Top! Leuk cadeautje voor een mooie prijs.
Gerrie Hek
Netjes afgeleverd zoals beloofd op webshop
Eric
Voor onze klanten hebben wij heerlijke stroopwafels bij Dutchcookies besteld, deze zijn echt super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader om je klanten, leveranciers en partners te verrassen. Indien gewenst, maken ze het af met een mooi logo! TOP
Mandy Woudenberg
Super lekkere gepersonaliseerde stroopwafels! Wij waren er super blij mee en de klant ook! Wij zouden hier zeker opnieuw bestellen
Leoniek Hendriks
Voor mijn bedrijf de cookieboxen besteld voor op kantoor. Een heerlijke traktatie voor zomaar tussendoor voor mijn collega's