DutchMills
Michelle
Geweldige service!
Antje Herzsprung
absolutely perfect
Hoe beoordeel je DutchMills?
Christine
Geweldige service! Per ongeluk zelf een verkeerde bestelling geplaatst, maar het team heeft me fantastisch geholpen. Ze dachten echt met me mee en boden meteen ondersteuning om alles recht te zetten. Ik ben heel tevreden en werd gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden. Echt een aanrader, topservice!
Z de Boer
Bestelling was er snel, fijn. Kleur is wel donkerder dan op de foto. super blij mee iig. agenda/planner voor volgend jaar alweer bijna klaar voor gebruik
Mirlin Spaninks
Mooie notebooks en bij vragen erg behulpzaam en vriendelijk!
Marguerite Strydom
Goede service en fantastische producten
Tereza Zárubová
Great products, I love all of them, all on stock and delivery was fast to Czech. Thank you very much❤️it was not my last order!
Annemieke
Duidelijke site. Eenvoudig bestelproces. Product netjes ingepakt en op tijd ontvangen.
Chloe Aarden
Het was een makkelijk bestelling, was snel in huis en in goede conditie:)
Johan Visser
Supersnelle levering!
Aliza D
Fijne persoonlijke service en altijd goede kwaliteit producten.
Jeroen
Super assortiment, prima prijzen en geweldige persoonlijke service! Hier ga ik zeker nog meer bestellen!
Shirley
Snelle levering, mooi verpakt en top product!
Roland
Prettige website. Snel besteld en een prima leveringstijd. En…. O ja leuke items te koop
Courtney
Super blij met het aanbod van Archer & Olive! Hoop dat er meer komt. Snel verzonden ook🤩
mir
Uitstekend en zonder extra plastic ingepakt, heel fijn. Goede communicatie en ook snel bezorgd.
Remco
Mooie producten, snelle levering, heldere communicatie over de bestelling.
Met een van de producten was een productiefoutje, kreeg direct een vervanging aangeboden toen ik dat aankaartte. Top service -
Karen
Snelle levering en aardig kaartje met dank voor bestelling.
Jaap Luiten
Mooie fineliner Goedeprijs
Suzanne
Snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje erbij! Top!