Dutch Vitals
sandra koops
Keurig op tijd. Goede prijs en altijd iets extra's bij je bestelling
Antwoord van Dutch VitalsBeste Sandra,
Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling, wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze levering, prijzen en presentjes. We geven onze klanten graag iets extra's ter waardering van uw klandizie. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om ons te benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!
Nick
Had een flesje CBN besteld, en het lag de volgende dag al netjes in de brievenbus.
Ik gebruik de CBN op het moment voor de pijn in mijn rug door een hernia, en ik merk dat het goed werkt. Normaal gesproken kan ik niet lopen van de pijn. Nu is de pijn veel beter te tolereren en kan ik gewoon normaal bewegen.
Het helpt ook erg goed tegen slapeloosheid, dus ik ben er erg tevreden over.
Maar wat ik echt heel lief vind, is dat er een flesje slaap spray bij zat als cadeautje. Ik had er toevallig ook al naar gekeken tijdens het bestellen.
Ik zal hier zeker vaker bestellen!Antwoord van Dutch VitalsBeste Nick,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de snelle bezorging. Fijn om te lezen dat u baat heeft bij onze CBN olie voor uw hernia en nachtrust. Het cadeautje was ons plezier om te geven :). Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Satya -
Hoe beoordeel je Dutch Vitals?
Lia van der Kolk
Snelle levering met een extra presentje erbij
Antwoord van Dutch VitalsBeste Lia,
Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de levering en het cadeautje. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
sandra koops
snelle levering en leuk extra presentje
Antwoord van Dutch VitalsBeste Sandra,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle service en het cadeautje. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!
Wendy Demeulenaere
Mooie prijzen en goede service
Antwoord van Dutch VitalsBeste Wendy,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze prijzen en service. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een mooie dag!
Satya
Alfred Saak
Goed middel om pijn te verzachten
Antwoord van Dutch VitalsOntzettend bedankt voor de review Alfred. Hopelijk tot de volgende keer.
Rien
Snelle levering en goede producten.
Antwoord van Dutch VitalsBeste Rien,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze producten en de snelle service. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!
Arny Stenhuys
Goede prijs - kwaliteit. Snelle service
Antwoord van Dutch VitalsBeste Arny,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze prijs-kwaliteit verhouding en onze snelle service. Wij doen graag ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!
Ian R Stephenson
🤗❤️👌👍🙏🙌
Antwoord van Dutch VitalsDear Ian,
Thank you for your positive review. We are happy that you are satisfied with our webshop :). If you have any questions or remarks, feel free to reach out to us. Have a wonderful day!
Kind regards,
Remco Ankringa
Perfect!!!
Antwoord van Dutch VitalsBeste Remco,
Bedankt voor uw super beoordeling! Wij zijn blij dat u alles perfect vindt. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!
Dennis
Altijd goed!
Antwoord van Dutch VitalsBeste Dennis,
Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over ons. Indien u eventuele vragen of opmerkingen heeft kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een fijne dag gewenst!
Aaron Tyo-Dickerson
Easy to order, fast delivery, and a little surprise in the box, too!
Antwoord van Dutch VitalsDear Aaron,
Thank you for your positive review. We are happy to read that you are satisfied with our order proces and the gift. We like to give our customers something extra. If you have any questions or remarks, don't hesitate to get in touch with us. Have a nice day!
Kind regards,
Leen
Vlugge levering en discreet
Antwoord van Dutch VitalsBeste Leen,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat uw bestelling spoedig is geleverd en dat u tevreden bent over de discretie. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Wij wensen u nog een fijne dag!
Theresa Du Toit
Puik dienst, goede produkte
Antwoord van Dutch VitalsBeste Theresa,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze service en producten. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft kunt u ons gerust benaderen. Wij wensen u nog een mooie dag!
Trudy Bonte
Snelle levering, werd de volgende dag al in de bus gegooid.
Antwoord van Dutch VitalsBeste Trudy,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Wij doen graag ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een fijne dag gewenst!
Twan
Snelle afhandeling en levering
Antwoord van Dutch VitalsBeste Twan,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze afhandeling en levering. Wij verwerken onze bestellingen met veel zorg en aandacht. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een fijne dag gewenst!
Ed Cras
Snelle volledige levering. Er zat zelfs onverwachts een cadeautje bij naast de korting.
Antwoord van Dutch VitalsBeste Ed,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en het cadeautje. Wij geven onze klanten graag iets extra's. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een fijne dag gewenst!
Roman
Snel op post gedaan alleen POSTNL was weer eens erg traag week op de bestelling moeten wachten.
Flesje CBN olie besteld daarbij kreeg ik een flesje CBD olie bij. Waarvoor hartelijk dank 🙏Antwoord van Dutch VitalsBeste Roman,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling er wat langer over deed om bezorgd te worden. Helaas hebben wij hier geen controle over. Wij zijn wel blij om te lezen dat u tevreden bent met het cadeautje. Wij geven onze klanten graag iets extra's :). Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een fijne dag gewenst!
Anton
's ochtends besteld, niet dezelfde dag verstuurd, zoals beloofd op de website.
Antwoord van Dutch VitalsBeste Anton,
Ik heb de situatie voor je gecontroleerd en kon niet achterhalen waarom jouw bestelling niet op dezelfde dag is verzonden.
Normaliter hebben wij al onze producten op voorraad en streven ernaar om bestellingen altijd op dezelfde dag te verzenden.
Het lijkt erop dat er mogelijk iets mis is gegaan aan onze zijde, waarvoor wij onze oprechte excuses aanbieden.
Desondanks willen wij je bedanken voor je feedback, en we zullen extra aandacht besteden om dit in de toekomst te voorkomen.
Overigens, hopen wij dat het bijgevoegde cadeautje naar wens was.
Wij wensen je een prettige zondag toe.
Team Dutch Vitals -
Boris
Altijd top! Snelle levering en lekker makkelijk in de brievenbus.
Antwoord van Dutch VitalsBeste Boris,
Bedankt voor de positieve beoordeling!
We hopen je in de nabije toekomst weer terug te zien.
Groet,
Team Dutch Vitals