Dutch Sprinkles
💜𝘚𝘵𝘺𝘭𝘪𝘴𝘩 𝘷𝘦𝘳𝘢𝘯𝘵𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥
💜𝘏𝘪𝘱𝘱𝘦 𝘓𝘦𝘦𝘳𝘬𝘭𝘰𝘬𝘬𝘦𝘯 | 𝘕𝘢𝘢𝘮𝘣𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯 | 𝘒𝘭𝘰𝘬𝘬𝘦𝘯 & 𝘮𝘦𝘦𝘳
💜𝘊𝘶𝘴𝘵𝘰𝘮 𝘮𝘢𝘥𝘦
Leontine
Mooi naambord, lief ingepakt. Hopelijk blijft het mooi buiten dat kan ik nog niet beoordelen.
Marion Kok-Lakerveld
Erg leuke klok en snelle levering.
Hoe beoordeel je Dutch Sprinkles?
Sjan Bogert
Leuk bedrijf met enthousiaste mensen, ze denken heel goed mee met een ontwerp, een aanrader!
Frank B
Hele snelle persoonlijke service via WhatsApp, en ondanks drukke kerstdagen, een op maat gemaakt naambordje binnen paar dagen thuis.
Rob van Kampen
Goede service; product naar wens. We hebben de leerklok besteld. Prima kwaliteit en netjes verpakt. Zelf met kerstpapier ingepakt 🤭
melissant
Het naambord is precies zoals we hem hadden gemaakt, super blij mee
Roos Duijzer
👍🏼 -
Nelis van Straalen
Goede en snelle service. Netjes verpakt en snel geleverd.
Jacqueline van Wilgenburg
Geweldige service, heel snel reactie en superblij met het deurbordje
Jacqueline Bos
Vlotte service en denken met je mee!
Fleur Janssen
Helemaal blij met mijn naambordjes! Geweldige service, snelle reacties en er werd goed mee gedacht. Kortom top!
Martina van der Zwaag
Een mooie leerklok besteld, ondanks de sintdrukte heel snel binnen gekregen.
Snel opgehangen en alle kinderen benoemen nu de tijd met de juiste benamingen. -
Leonie
Mooie producten!
Rosella Scheffer
Snelle levering en mooi verpakt
E
Gebruiksvriendelijke website. Het bestelde artikel was ook erg leuk verpakt! Daardoor voelt het alsof je een cadeautje krijgt.
Monique Seelen
Een klok besteld. Erg mooi en duidelijk voor onze kleinzoon die slechter ziet. Hele goede service, snelle levering. Bedankt.
Ellen
Voor de tweede keer een naambordje besteld, super snelle levering!!!
CakeBear
Goede service, mooie kwaliteit en een leuke verrassing bij ontvangst! Super bedankt en goed gedaan!
Jeannette Van der rijt
Mooie kwaliteit, snelle levering!
G Tax
Snelle levering en keuring verpakt.
Aangeschaft voor mijn kleindochter een prachtige klok waar ze zeker blij van wordt.