Dutch-Smart
Dutch Smart heeft het grootste assortiment smartshop, herbshop, healthshop, headshop en sexshop producten! We garanderen dat er ook iets voor jou tussen zit.
9,2
Filter 1733 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1729 met beschrijving

• L@rz
    Review voor Dutch-Smart

Producten waren prima, website gebruiksvriendelijk. Maar de bezorgdienst UPS waardeloos. Hadden mijn pakket op een ophaalpunt gelegd maar dat was nergens in de app, website of brievenbus te zien 🥺. Dus moest via de klantenservice van Dutch-Smart opvragen waar mijn pakket was 🫣.

• Pedro
    Review voor Dutch-Smart

Prijzen en producten prima. Verzending met UPS geeft echter gedoe. Twee keer in een week melding gehad dat een bezorger aan de deur was geweest, terwijl ik thuis was. Eén keer was het pakketje verkeerd bezorgd en één keer lag het bij een afhaalpunt 10km verderop. Allemaal geen ramp, maar kan beter.

• Hoe beoordeel je Dutch-Smart?

• Mo

Snelle levering. Goede kwaliteit

• Harald

Snel gebracht.

• Daisy
    Review voor Dutch-Smart

Gebruik gemaakt van een kortingscode. Super snel verzonden. Goede producten met uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ik zal in de toekomst zeker weer bestellen.

• Elena
    Review voor Dutch-Smart

Bedankt voor de top kwaliteit producten en een snelle levering.
    Truffels zijn niet even sterk. Maar staat wel 5 sterren erop. Jammer. Maar ik geef ook Top 5, omdat contact en service goed is.

• Jessica
    Review voor Dutch-Smart

Top quality. Fits perfect.

• Mork
    Review voor Dutch-Smart

Supersnelle levering en goede kwaliteit!

• Rolando
    Review voor Dutch-Smart

Dingen waren klein en niet echt sterk

• Krystian
    Review voor Dutch-Smart

de klacht zegt dat het goed gaat, ik wacht nog even met het juiste oordeel, nu geef ik een 5 omdat het contact geweldig is

• Sarahn
    Review voor Dutch-Smart

Ik ben altijd erg tevreden over de goede prijzen en productkwaliteit.

• evert

snelle levering. prima service

• ,

Snell levering.

• Willem de vries

Liquid coke geen effect heb er 1 weggegooid
    MDAA pillen ook geen werking 2 pillen op de rest ook de prullenbak in het positive was de gratis aansteker

Antwoord van Dutch-Smart

Goedemorgen Willem!

We hebben je een een tijdje terug een bericht gestuurd wegens de bovenstaande beoordeling. Hierop hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen, jammer. Wij hanteren een niet goed, geld terug garantie en kijken heel graag met je mee voor de gepaste oplossing. Als je zou kunnen reageren op onze e-mail dan kunnen we daarmee aan de slag.

Team Dutch Smart

• Kathy

Snelle correcte nalevering

• Roy

Netjes op tijd..

• Deborah
    Review voor Dutch-Smart

Snelle levering.goede kwaliteit en nog een betaalbare prijs.

• mh
    Review voor Dutch-Smart

kreeg een zakje met takken ipv gemalen passibloem

Antwoord van Dutch-Smart

Goedemorgen!

Ik zie dat onze collega's van Dutch Smart het geld retour hebben gestort op je rekening, wat fijn! :)
    Nogmaals onze excuses wegens het ongemak.

Team Dutch Smart

• Martin
    Review voor Dutch-Smart

Snel geleverd en leuk extraatje gratis bij de bestelling.

• Viktor
    Review voor Dutch-Smart

Prima winkeltje , goede prijzen en je word goed geholpen als je vragen hebt.