Dutch Bling
Elly Elzinga
Echt de meest prachtige frontriemen bij Dutch Bling! En nog top service ook, en altijd vriendelijk!
Elly Elzinga
De frontriem is echt prachtig en lijkt van top kwaliteit te zijn. Snelle levering en vriendelijke antwoorden!
Antwoord van Dutch BlingHallo Elly
Ik heb de foto's gezien, en de frontriem staat prachtig in combinatie met de equestrian stockholm kleuren!
Wens je heel veel plezier met de frontriem, blijf vooral foto's plaatsen hoor :)
liefs Daphne -
Hoe beoordeel je Dutch Bling?
Debbie Bennenk
Mooie halsband, staat super leuk, je kan zelf kleuren kiezen wat t extra leuk maakt. Snelle levering en makkelijk contact. Top!!
Antwoord van Dutch BlingHi Debbie,
De halsband voor max is echt super gaaf geworden!
De kleuren staan echt perfect bij hem.
Hopelijk hebben jullie er veel plezier van (niet in de bosjes laten hangen dit keer hahaha)
Natasja
Heel goed meegedacht met mijn wensen en mooie uitvoering daarvan.
Antwoord van Dutch BlingHi Natasja
Fijn om te horen dat je tevreden bent, en de laatste issue gaan we ook zo snel mogelijk oplossen.
Dan kunnen jij en Cas bij de volgende wedstrijd extra shinen!
Elize
Mooie kwaliteit leer, bestelling was snel geleverd!
Antwoord van Dutch BlingHoi Elize
Je hebt ook 2 hele leuke halsbanden besteld!
Ik wens je er heel veel plezier mee en wellicht tot een volgende keer.
grt Daphne -
Tanja
Ik heb twee super mooie frontriemen ontvangen met een klik systeem die ik besteld had. Het klik systeem is erg handig als je snel je frontriem wilt vervangen zonder dat je heel het hoofdstel los hoeft te halen. Beide frontriemen staan prachtig bij mijn paard en zijn precies in de kleuren geworden zoals ik het wilde hebben. Prima prijs & kwaliteit verhouding en ook nog eens een hele snelle levering. Ik ga mijn collectie uitbreiden 🤩
Antwoord van Dutch BlingHi Tanja!
De 2 frontriemen die je besteld hebt zijn echt prachtig en staan ook erg goed op jouw zwarte parel!
Bedankt voor je bestelling!
Grt Daphne -
Nina Pot
Super fijn geholpen ! En precies naar wens.
Ik zou hier zeker vaker bestellen, super kwaliteitAntwoord van Dutch BlingHoi Nina
Dankjewel voor je 5 sterren review!
Je hebt 2 prachtige frontriemen ontworpen en ik wens je er heel veel plezier mee.
Gwen Foppen
Klantvriendelijk! Super fijn contact kunnen hebben! Geen min punten! Alleen maar plus punten
Antwoord van Dutch BlingBeste Gwen.
Bedankt voor de 5 sterren review.
Ik wens je veel plezier met je mooie frontriem, let's bling!